ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

GSOP Online με έπαθλα $3.500.000

GSOP Online με έπαθλα $3.500.000

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το Grand Series of Poker και το GSOP Mini. Εγγυημένα έπαθλα $3.500.000 σε περιμένουν.

Tις ίδιες ημέρες με το GSOP IΧ θα διεξαχθεί και το GSOP Μini με προσιτές συμμετοχές, και συνολικά εγγυημένα έπαθλα $575.000.

GSOP IX και GSOP Miniαπό 30/9 μέχρι 21/10/2012.

Προκριματικά για τα events του GSOP ΙΧ διεξάγονται ήδη στο Poker.gr. Επιπλέονθα υπάρχουν καιπροκριματικά αποκλειστικά για Έλληνες και Κύπριους παίκτες, για τα Events της ίδιας ημέρας, κάθε μέρα στις 19:00.

Παράλληλα με το GSOP ΙΧ, διεξάγεται και η σειρά GSOP Mini. Η «μικρή» σειρά τουGSOP θα έχει buy ins (ποσό συμμετοχής) σε πολύ προσιτά επίπεδα. Παίξε στο GSOP Mini με μόλις $5 και διεκδίκησε μερίδιο από τα $575.000 που είναι εγγυημένα για το GSOP Mini!

Πρόγραμμα GSOP IX με κλικ εδώ.

Πρόγραμμα GSOP Mini με κλικ εδώ.

Αν χάσετε μία θέση πριν τα έπαθλα, δηλαδή στο "bubble", σας δίνουμε εμείς το έπαθλο που θα κερδίζατε αν τερματίζατε μια θέση ψηλότερα! Πρόκειται για ένα μοναδικό πλεονέκτημα για τους Έλληνες παίκτες του Poker.gr!

Ξεκίνα να παίζειςπόκερστην μεγαλύτερη ελληνική αίθουσα διαδικτυακού πόκερ τώρα και εκμεταλλεύσου μοναδικές προσφορές και την ευκαιρία να παίξεις στα μεγάλα "Live" τουρνουά που γίνονται στην χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ