Πλειοδοτικός διαγωνισμός για εκμίσθωση μέρους του ΣΕΦ

Πλειοδοτικός διαγωνισμός για εκμίσθωση μέρους του ΣΕΦ

Σε ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό προχωρά το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την εκμίσθωση της Άνω Εξωτερικής Μετώπης του ΣΕΦ για διάστημα τριών ετών.

Σε ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό προχωρά το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την εκμίσθωση της Άνω Εξωτερικής Μετώπης του ΣΕΦ για διάστημα τριών ετών. Το ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα (μίσθωμα εκκίνησης) ορίζεται στο ποσό των 85.000 ευρώ, πλέον τελών και φόρων.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σ.Ε.Φ. (επί της Λ. Εθνάρχου Μακαρίου 1, Νέο Φάληρο, Πειραιάς) ενώπιον επιτροπής, την 1η του μηνός Μαρτίου του 2018 και ώρα 10 π.μ.  Για την αξιολόγηση των προσφορών θα ληφθούν υπόψη:

1) Η υψηλότερη τιμή μηνιαίου μισθώματος 2) Η τεχνική προσφορά  α) Τεχνική προσέγγιση του έργου  β) Δημιουργική προσέγγιση του έργου  γ) Διαφημιστική παρουσία του διαγωνιζόμενου δ) Οικονομική επάρκεια – Ανθρώπινο δυναμικό διαγωνιζόμενου.

Οι ενδιαφερόμενοι σύμφωνα με τη διακήρυξη καλούνται να καταθέσουν κλειστές προσφορές από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας διακήρυξης μέχρι την 1η του μηνός Μαρτίου του 2018 και ώρα 10 π.μ. στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Σ.Ε.Φ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα (ημεδαπά ή αλλοδαπά) και κοινοπραξίες των ανωτέρω με την προϋπόθεση της προσκόμισης των δικαιολογητικών που αναφέρονται στην διακήρυξη.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Deepfake: Tο παράνομο πορνό που εκθέτει το Hollywood

Είναι θέμα χρόνου να πρωταγωνιστήσεις άθελά σου στο επόμενο viral porn video.

Μια προπόνηση crossfit για κάψιμο λίπους

Ένα δυναμικό workout με αλτήρες και σχοινάκι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24