Πλειοδοτικός διαγωνισμός για εκμίσθωση μέρους του ΣΕΦ

Πλειοδοτικός διαγωνισμός για εκμίσθωση μέρους του ΣΕΦ

Σε ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό προχωρά το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την εκμίσθωση της Άνω Εξωτερικής Μετώπης του ΣΕΦ για διάστημα τριών ετών.

Σε ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό προχωρά το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την εκμίσθωση της Άνω Εξωτερικής Μετώπης του ΣΕΦ για διάστημα τριών ετών. Το ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα (μίσθωμα εκκίνησης) ορίζεται στο ποσό των 85.000 ευρώ, πλέον τελών και φόρων.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σ.Ε.Φ. (επί της Λ. Εθνάρχου Μακαρίου 1, Νέο Φάληρο, Πειραιάς) ενώπιον επιτροπής, την 1η του μηνός Μαρτίου του 2018 και ώρα 10 π.μ.  Για την αξιολόγηση των προσφορών θα ληφθούν υπόψη:

1) Η υψηλότερη τιμή μηνιαίου μισθώματος 2) Η τεχνική προσφορά  α) Τεχνική προσέγγιση του έργου  β) Δημιουργική προσέγγιση του έργου  γ) Διαφημιστική παρουσία του διαγωνιζόμενου δ) Οικονομική επάρκεια – Ανθρώπινο δυναμικό διαγωνιζόμενου.

Οι ενδιαφερόμενοι σύμφωνα με τη διακήρυξη καλούνται να καταθέσουν κλειστές προσφορές από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας διακήρυξης μέχρι την 1η του μηνός Μαρτίου του 2018 και ώρα 10 π.μ. στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Σ.Ε.Φ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα (ημεδαπά ή αλλοδαπά) και κοινοπραξίες των ανωτέρω με την προϋπόθεση της προσκόμισης των δικαιολογητικών που αναφέρονται στην διακήρυξη.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΘΕΜΑ ΕΘΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Τι είχε γράψει στη διαθήκη του ο Γιώργος Βακάκης, τρεις μήνες πριν το τροχαίο με την Πόρσε

Κάνοντας λόγο για ασάφειες σχετικά με την ιδιόγραφη διαθήκη που είχε συντάξει ο 23χρονος Γιώργος Βακάκης τρεις μήνες πριν από το δυστύχημα, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, διεκδικεί από την οικογένεια του Mr. Jumbo 2 εκατ. ευρώ

H Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού ξέρει τι θέλουν οι γυναίκες από σένα

Η ομορφότερη Ελληνίδα για το 2017 μας έφτιαξε πρωινό και μας μίλησε για τις δύσκολες νύχτες στα Μις Κόσμος.

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ερντογάν έστησε 'φιέστα' πολέμου - Η πιθανή επιστράτευση και το κοριτσάκι φαντάρος

Αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα για την ομιλία Ερντογάν ο οποίος συνόδευσε τις "πολεμικές ιαχές" του με την εμφάνιση ενός ανήλικου κοριτσιού που ήταν ντυμένο στρατιώτης

Κουίζ: Πόσο καλά ξέρεις τα σκάνδαλα της σύγχρονης Ελλάδας;

200 χρόνια περήφανης μίζας και ρεμούλας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24