Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Η ανοχή μας τελείωσε"

Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Η ανοχή μας τελείωσε"

Ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με γραπτή τους δήλωση στρέφονται κατά του πρόεδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο., Δημήτρη Μπαλτάκου, καλώντας τον να σεβαστεί την ιστορία τους στο σύλλογο.

Τα τελευταία χρόνια ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σπάνια έχουν τοποθετηθεί από κοινού για τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά επέλεξαν να "λύσουν" τη σιωπή τους και καταφέρθηκαν εναντίον του Δημήτρη Μπαλτάκου.

Στη κοινή τους δήλωση δεν αναφέρεται καν το όνομα του νυν προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, τον οποίο καλούν να σταματήσει να χρησιμοποιεί "το όνομα της οικογένειας μας για τη δημιουργία εντυπώσεων και για να εξυπηρετήσει διάφορους προσωπικούς σκοπούς του" τονίζοντας παράλληλα ότι "η ανοχή μας τελείωσε".

Η αφορμή που βγήκε η συγκεκριμένη γραπτή δήλωση δεν διευκρινίζεται, ωστόσο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο Δημήτρης Μπαλτάκος είχε προαναγγείλει την μετονομασία του "Τάφου του "Ινδού" σε Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος από "Παύλος Γιαννακόπουλος" που ονομαζόταν.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση: "Mε περίσσια υπομονή παρακολουθούμε το τελευταίο εξάμηνο τον νυν Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να χρησιμοποιεί το όνομα της οικογένειας μας για τη δημιουργία εντυπώσεων και για να εξυπηρετήσει διάφορους προσωπικούς σκοπούς του.

Γνωρίζουμε ακριβώς τους λόγους της κάθε του κίνησης και γι΄αυτό ακριβώς τον καλούμε να σεβαστεί την Ιστορία μας στον Σύλλογο και να σταματήσει εδώ.

Η ανοχή μας τελείωσε.

Με Παναθηναϊκούς Χαιρετισμούς

Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ

Ο "Τάφος του Ινδού" μετονομάζεται σε "Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος"

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Βίντεο: Η στιγμή που τα παιδιά των Τέρπιν απελευθερώνονται από τον εφιάλτη

Τη στιγμή της απελευθέρωσης των 13 παιδιών από το σπίτι όπου κρατούνταν αλυσοδεμένα από τους γονείς τους κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος

Ρωσία: Σκύλος πυροβόλησε και σκότωσε το αφεντικό του

Ο 64χρονος κυνηγός δέχθηκε πυρά απ' την καραμπίνα του όταν το κυνηγόσκυλό του πάτησε τη σκανδάλη

Τα κακάσχημα sneakers είναι η πρώτη διαστροφή της χρονιάς

Τα πιο 'ugly' sneakers που πιθανότατα θα θες να έχεις στη συλλογή σου σε λίγο καιρό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24