Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Η ανοχή μας τελείωσε"

Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Η ανοχή μας τελείωσε"

Ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με γραπτή τους δήλωση στρέφονται κατά του πρόεδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο., Δημήτρη Μπαλτάκου, καλώντας τον να σεβαστεί την ιστορία τους στο σύλλογο.

Τα τελευταία χρόνια ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σπάνια έχουν τοποθετηθεί από κοινού για τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά επέλεξαν να "λύσουν" τη σιωπή τους και καταφέρθηκαν εναντίον του Δημήτρη Μπαλτάκου.

Στη κοινή τους δήλωση δεν αναφέρεται καν το όνομα του νυν προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, τον οποίο καλούν να σταματήσει να χρησιμοποιεί "το όνομα της οικογένειας μας για τη δημιουργία εντυπώσεων και για να εξυπηρετήσει διάφορους προσωπικούς σκοπούς του" τονίζοντας παράλληλα ότι "η ανοχή μας τελείωσε".

Η αφορμή που βγήκε η συγκεκριμένη γραπτή δήλωση δεν διευκρινίζεται, ωστόσο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο Δημήτρης Μπαλτάκος είχε προαναγγείλει την μετονομασία του "Τάφου του "Ινδού" σε Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος από "Παύλος Γιαννακόπουλος" που ονομαζόταν.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση: "Mε περίσσια υπομονή παρακολουθούμε το τελευταίο εξάμηνο τον νυν Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να χρησιμοποιεί το όνομα της οικογένειας μας για τη δημιουργία εντυπώσεων και για να εξυπηρετήσει διάφορους προσωπικούς σκοπούς του.

Γνωρίζουμε ακριβώς τους λόγους της κάθε του κίνησης και γι΄αυτό ακριβώς τον καλούμε να σεβαστεί την Ιστορία μας στον Σύλλογο και να σταματήσει εδώ.

Η ανοχή μας τελείωσε.

Με Παναθηναϊκούς Χαιρετισμούς

Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ

Ο "Τάφος του Ινδού" μετονομάζεται σε "Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος"

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαρία Κορινθίου: Το διάφανο φόρεμα που προκάλεσε σάλο και γιατί 'διορθώθηκε'

Ένα φόρεμα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στη θεατρική παράσταση 'Γοργόνες και Μάγκες'. Πώς σχολίασε την εμφάνιση της Κορινθίου η Μάρθα Καραγιάννη

Όχι μία ακόμα φαντασίωση: Η Σπυροπούλου καθηγήτρια σε λύκειο

Οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Αργυρούπολης δεν πρόκειται να ξανακάνουν κοπάνα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναστάτωση στην Ξάνθη: Αγέλες λύκων κατασπαράζουν σκυλιά

O φωτογραφικός φακός κατέγραψε τη στιγμή που ένας λύκος κατασπαράζει το θύμα του. Οι κάτοικοι εκφράζουν την ανησυχία τους για τα περιστατικά καθώς και τη βιαιότητα των επιθέσεων.

Σου δίνουμε τον serial killer, βρίσκεις σε ποια ταινία έπαιζε;

Ένα χαριτωμένο κουίζ με σπλατεριές και ξεκοιλιάσματα.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24