ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραιτήθηκε από πρόεδρος του Ερασιτέχνη ο Οικονομόπουλος

Παραιτήθηκε από πρόεδρος του Ερασιτέχνη ο Οικονομόπουλος
Οικονομόπουλος, Eurokinissi ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάκης Οικονομόπουλος παραιτήθηκε από πρόεδρος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό βλέποντας τα προβλήματα που υπάρχουν και συγκάλεσε γενική συνέλευση για εκλογή νέου Δ.Σ.

Παρελθόν από τη προεδρεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αποτελεί ο Τάκης Οικονομόπουλος. Ο παλαίμαχος γκολκίπερ των πράσινων παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει και το συνεχές τρέξιμο βλέπει ότι τα προβλήματα δεν λύνονται καθώς δεν υπάρχουν οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι.

Έτσι από τη στιγμή που δεν μπορεί να ανταποκριθεί όπως ο ίδιος θα ήθελε στα καθήκοντα του επέλεξε να παραιτηθεί. Συγκάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση για εκλογή νέου Δ.Σ. στον Ερασιτέχνη και ζήτησε απ' όλους να αποδεχτούν την παραίτηση του.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σε λίγο καιρό τελείωνε και η θητεία του νυν διοικητικού συμβουλίου, όπως επίσης και ότι ο Τάκης Οικονομόπουλος αντιμετώπισε και μικροπρόβλημα υγείας που τον οδήγησαν στο να λάβει την οριστική απόφαση της παραίτησης του.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Η αποχώρηση του Τάκη Οικονομόπουλο από τη θέση του προέδρου αναμένεται να φέρει εξελίξεις στον Παναθηναϊκό ΑΟ. Υπενθυμίζουμε ότι το "πουλί" ήταν μέλος της διοίκησης πρωτοδικείου η οποία είχε αναλάβει τις τύχες του συλλόγου το περασμένο καλοκαίρι.

Η θητεία του ολοκληρώνεται το αμέσως προσεχές διάστημα οπότε το πιθανότερο είναι απλά να συμπληρωθεί το υπάρχον Δ.Σ. με κάποιο από τα αναπληρωματικά μέλη και στη συνέχεια να υπάρξουν οι όποιες εξελίξεις. Το βασικό ερώτημα είναι εάν και η επόμενη διοίκηση θα προέρχεται από το πρωτοδικείο ή εάν θα έχουμε εκλογές.

Ήδη έχουν ακουστεί αρκετά σενάρια με παλιούς παράγοντες του συλλόγου να σκέφτονται να αναλάβουν τη διοίκηση. Το τι θα συμβεί θα ξεκαθαριστεί το προσεχές διάστημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα προβλήματα που υπάρχουν είναι πάρα πολλά και αν δεν βρεθεί κάποιος τρόπος να μπουν χρήματα τότε η κατάσταση θα παραμείνει τραγική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ