ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παναθηναϊκός Α.Ο. για Μαλακατέ: "Κυνήγι φαντασμάτων"

Παναθηναϊκός Α.Ο. για Μαλακατέ: "Κυνήγι φαντασμάτων"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός Α.Ο. τοποθετείται στα όσα καταλογίζει ο Τάκης Μαλακατές στον Νίκο Πλυτά κάνοντας λόγο για "κυνήγι φαντασμάτων".

Ένας νέος χαρτοπόλεμος ξεκίνησε στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά είναι ο Νίκος Πλυτάς και ο Τάκης Μαλακατές. Οι κόντρα των δύο ξεκίνησε στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου για τον ορισμό νέας διοίκησης.

Νωρίτερα τη Δευτέρα (30/4) ο Τάκης Μαλακατές κατηγόρησε την πλευρά Πλυτά για "πραξικοπηματικές πρακτικές" και για ασέλγεια πάνω στο κουφάρι του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Η απάντηση του Νίκου Πλυτά ήρθε με ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο. Σε αυτή γίνεται λόγος για κυνήγι φαντασμάτων από την πλευρά του Τάκη Μαλακατέ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό θεωρούμε ευχάριστο ότι υπάρχουν άνθρωποι όπως ο κ. Μαλακατές που ενδιαφέρονται για το Σύλλογο, κρίνοντας από το πρόσφατο ενδιαφέρον του. Οι κρίσεις και οι προτάσεις του για το μέλλον του Συλλόγου όπως τις παρουσίασε στη Γενική Συνέλευση, αν και υπερβολικές, δικαιολογούνται σε ένα βαθμό, λόγω της ελλιπούς γνώσης του όσον αφορά την πραγματική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Όμιλος.

Οι κατηγορίες του όμως για εσκεμμένες ενέργειες και «πραξικοπιματικές» πρακτικές από μέρους μας στις διαδικασίες του Πρωτοδικείου, μόνο σαν κυνήγι φαντασμάτων μπορούν να χαρακτηριστούν και θα πρέπει να αποδειχθούν ενώπιον του δικαστηρίου. Η δημιουργία εντυπώσεων στο διαδίκτυο δεν ενδιαφέρει κανέναν. Αντίθετα έχει κουράσει το φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου που ζητάει πράξεις και αποτελέσματα. Η Διοίκηση του Συλλόγου ήταν αυτή που κάλεσε όλους τους παναθηναϊκούς παράγοντες για συνεργασία το περασμένο καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Μαλακατέ, ο οποίος τελικά αρνήθηκε όταν του έγινε σαφές ότι η πρότασή του για μπάτζετ που θα ξεπερνούσε το ένα εκατομμύριο ευρώ για τα ομαδικά αγωνιστικά τμήματα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί τη στιγμή που τα χρέη πνίγουν τον Όμιλο και τα έσοδα έχουν συρρικνωθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ