ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οργισμένη αντίδραση Συναδινού για την απόφαση του ΣτΕ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο γ.γ.Α, Ιούλιος Συναδινός, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook δεν έκρυψε την ενόχληση για την απόφαση του Σ.τ.Ε. να κόψει τη μοριοδότηση στους μαθητές - αθλητές!

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ιούλιου Συναδινού, στην απόφαση του ΣτΕ με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού να μην μπορεί να κρύψει την έντονη ενόχληση του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Υπενθυμίζουμε ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε να κόψει τη μοριοδότηση στους μαθητές - αθλητές!

Ο Ιούλιος Συναδινός μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook εξέφρασε την αγανάκτηση του.

Συγκεκριμένα, έγραψε: "Μετά από δεκαετίες το ΣτΕ κρίνει αντισυνταγματική την εισαγωγή διακριθέντων αθλητών στα ΑΕΙ, αδιαφορώντας ότι είναι επιπλέον των εισαγομένων και δεν καταλαμβάνουν θέσεις αυτών. Ένα κίνητρο είχαν τα παιδιά με σαφείς παιδαγωγικούς σκοπούς και το καταργεί η δικαστική εξουσία! Άμεση ανάγκη νέας νομοθετικής ρύθμισης. Ως ΓΓΑ, που εκ της αρμοδιότητας μου έχω την υποχρέωση να εργάζομαι για τον αθλητισμό και τα δικαιώματα των αθλητών, δηλώνω τα παρακάτω:

Πρώτον, οι άνθρωποι του αθλητισμού καταθέτουν στην πλειοψηφία τους ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.

Δεύτερον, μη ξαναπατήσει κανείς εκτός των εκπροσώπων του αθλητισμού και της ΓΓΑ στις υποδοχές στα αεροδρόμια.

Τρίτον, επειδή κάποιοι στο Υπουργείο Παιδείας συστηματικά "ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΝΟΥΝ" τους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής, να προσέξουν. Για να το δηλώνει πλέον δημόσια ο ΓΓΑ, ο κόμπος έφτασε στο χτένι..."

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ