ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οικονομική βοήθεια της ΕΟΕ σε όλες τις Ομοσπονδίες των Ολυμπιακών Αθλημάτων

Οικονομική βοήθεια της ΕΟΕ σε όλες τις Ομοσπονδίες των Ολυμπιακών Αθλημάτων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ολομέλεια της ΕΟΕ αποφάσισε να χορηγήσει οικονομική βοήθεια σε όλες τις Ομοσπονδίες των Ολυμπιακών Αθλημάτων, οι οποίες ως τώρα δεν έχουν εισπράξει ούτε ένα ευρώ από τον τακτικό προϋπολογισμό του Κράτους.

Η Ολομέλεια της ΕΟΕ αποφάσισε ομόφωνα να χορηγήσει οικονομική βοήθεια σε όλες τις Ομοσπονδίες των Ολυμπιακών Αθλημάτων, οι οποίες ως τώρα δεν έχουν εισπράξει ούτε ένα ευρώ από τον τακτικό προϋπολογισμό του Κράτους για το 2017. Μεταξύ άλλων, αποφάσισε να εκλέξει ως μέλος της, εκπροσωπώντας τους αθλητές, τον Ολυμπιονίκη, Παύλο Καγιαλή στη θέση του Ηλία Ηλιάδη που παραιτήθηκε λόγω ασυμβίβαστου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε ομόφωνα στη σημερινή της συνεδρίαση της να χορηγήσει οικονομική βοήθεια σε όλες τις Ομοσπονδίες των Ολυμπιακών Αθλημάτων, οι οποίες ως τώρα δεν έχουν εισπράξει ούτε ένα ευρώ από τον τακτικό προϋπολογισμό του Κράτους για το 2017, γεγονός που δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στην απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Η ενίσχυση κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να ξεπεραστούν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Εθνικές ομάδες και οι αθλητές τόσο στις προπονήσεις τους, όσο και στην πραγματοποίηση ταξιδιών στο εξωτερικό για διεθνείς αγώνες και προπονήσεις.

Επίσης η Ολομέλεια αποφάσισε να εκλέξει ως μέλος της εκπροσωπώντας τους αθλητές, τον Ολυμπιονίκη Παύλο Καγιαλή στη θέση του Ηλία Ηλιάδη που παραιτήθηκε λόγω ασυμβίβαστου με τις επαγγελματικές δραστηριότητες του.

Επίσης συμπληρώθηκαν με μέλη οι παρακάτω Επιτροπές:

Αναπληρωματικά μέλη ΕΦΙΠ

Καλομοίρα Κωτσαλά, Αθανάσιος Σαφαρής, Ιωάννης Κουσουλός

Μέλη ΕΘΝΟΑ

Μιχάλης Φυσετζίδης, Θανάσης Βασιλειάδης, Γιάννης Καρράς, Βασίλης Κατσώρας, Αριστείδης Αδαμόπουλος, Πολυξένη Αργειτάκη, Ηλίας Δαλαϊνας, Σταύρος Πέρρος, Ντόρα Πάλλη, Γιώργος Ντάφλος, Γιάννης Κάππος, Παντελής Παυλίδης.

Μέλη Επιτροπής Αθλητών

Λευτέρης Πετρούνιας, Βιργινία Κραβαριώτη , Θωμάς Τιμαμόπουλος, Χριστίνα Νικολοπούλου, Μαρία Ντάνου, Περικλής Ιακωβάκης, Πολυξένη Αργειτάκη, Παύλος Καγιαλής, Θανάσης Βασιλειάδης.

Επιτροπή Γυναίκα και Αθλητισμός

Φάνη Πετραλιά, Ιάκωβος Φιλιππούσης, Γιώργος Αλικάκος, Μιχάλης Φυσετζίδης, Βασιλική Μιλλούση, Βούλα Κοζομπόλη, Ιωάννα Μωραϊτου, Γεωργία Ζωγράφου, Βασιλική Κόλλια.

Επιτροπή Marketing

Αντιπρόεδροι: Πετραλιά Φάνη, Ιατρού Νίκος

Μέλη:

Κουταρέλη Μαρίνα, Λαμπροπούλου – Στέγγου Αθανασία, Παναγιωτοπούλου Νικολέττα, Καρράς Γιάννης, Μητρόπουλος Κώστας

Παπαδημητρίου Γιάννης, Πάντζας Σπύρος, Ταμβακάκης Απόστολος, Τσαούσογλου Κώστας

Εκπρόσωποι στη διοίκηση του ΟΑΚΑ

Γιώργος Αλικάκος, Πέτρος Συναδινός, Αναπληρωματικά μέλη: Ιάκωβος Φιλιππούσης, Πολυξένη Αργειτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ