ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Συναδινός στις εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης και της Βέροιας

Ο Συναδινός στις εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης και της Βέροιας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κατά την επίσκεψη του Ιούλιου Συναδινού, στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις με τις Διοικήσεις των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης και του Καυτανζογλείου Σταδίου. Βρέθηκε και στη Βέροια ο γ.γ.Α.

Κατά την επίσκεψη του γ.γ.Α., Ιούλιου Συναδινού, στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις με τις Διοικήσεις των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης και του Καυτανζογλείου Σταδίου. Υπήρξε ενημέρωση για τα θέματα όλων των αθλητικών υποδομών της πόλης. Επίσης, κατά την επίσκεψή του στη Βέροια διεξήχθη σύσκεψη με την Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου και αποφασίσθηκε ο κοινός συντονισμός ενεργειών για την ανάπτυξή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Κατά τη 2ήμερη επίσκεψη του γ.γ.Α., Ιούλιου Συναδινού, στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις με τις Διοικήσεις των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης και του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Υπήρξε ενημέρωση για τα θέματα όλων των αθλητικών υποδομών της πόλης.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού επισκέφθηκε από κοινού με την Αντιπεριφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας κα Βούλα Πατουλίδου, το αθλητικό κέντρο ΑΜΕΑ στην Περαία.

Επίσης, κατά την επίσκεψή του στη Βέροια διεξήχθη σύσκεψη με την Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου και αποφασίσθηκε ο κοινός συντονισμός ενεργειών για την ανάπτυξή του.

Υπενθυμίζουμε ότι, οι εισαγγελικές και οικονομικές Αρχές βρίσκονται σε διαδικασία έρευνας για τις παρελθούσες διοικητικές χρήσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου, διαθέτοντας φάκελο στοιχείων που έχει αποσταλεί από τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή.

Από την γενική Γραμματεία Αθλητισμού δόθηκαν σαφείς κατευθύνσεις στην Επιτροπή Διοίκησης του Χιονοδρομικού Κέντρου, ώστε να συμβάλει με τον πιο άμεσο τρόπο στο έργο των ανακριτικών Αρχών, το οποίο θα οδηγήσει στην ενδεχόμενη απόδοση ευθυνών και στην εξυγίανση του".

Ανθρωπιστική βοήθεια από τα εθνικά αθλητικά κέντρα στους πρόσφυγες

"Με κοινή απόφαση των επιτροπών διοίκησης των εθνικών αθλητικών κέντρων Θεσσαλονίκης, Καυτανζολγείου, Ιωαννίνων και Χιονοδρομικού Σελίου και την οικονομική τους συνδρομή, οργανώνεται αύριο 27-2-16 αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας και εμφιαλωμένου νερού στους πρόσφυγες καθοδόν προς την Ειδομένη. Η αποστολή θα συνοδεύεται από τα μέλη των επιτροπών διοίκησης και από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ