ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Stoiximan.gr προσφέρει 10 συμμετοχές στο Acropolis Night Run

Ο Stoiximan.gr προσφέρει 10 συμμετοχές στο Acropolis Night Run

To Sport24.gr σε συνεργασία με τον Μέγα Χορηγό της εκδήλωσης, Stoiximan.gr δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να συμμετέχουν στο Acropolis Night Run, τον πρώτο νυχτερινό αγώνα 5km που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Οκτωβρίου.

Ένας αγώνας 2,445 ετών φωτός... το Acropolis Night Run, ο πρώτος νυχτερινός αγώνας 5km γύρω από την Ακρόπολη γίνεται πραγματικότητα το Σάββατο 1η Οκτωβρίου.

Κάτω από το φεγγάρι του αττικού ουρανού, του ουρανού που είδε την Ακρόπολη και τη Δημοκρατία να γεννιούνται, τρέχουμε για να περάσουμε το δικό μας μήνυμα. Το Acropolis Night Run είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός αγώνα δρόμου 5km.

Είναι ένας αγώνας κάτω από το πιο λαμπερό μνημείο του δυτικού πολιτισμού, με έντονο τον συμβολισμό της νίκης του φωτός απέναντι στο σκοτάδι. Με στόχο να καθιερωθεί ως ένας σημαντικός Αγώνας Δρόμου στο κέντρο της Αθήνας, γύρω από το ιστορικό κέντρο - Ακρόπολη, το Acropolis Night Run θα είναι ένα μαζικό-λαϊκό αθλητικό γεγονός της Αθήνας, με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων και βαδιστών όλων των ηλικιών.

To Sport24.gr σε συνεργασία με τον Μέγα Χορηγό της εκδήλωσης, Stoiximan.gr δίνει τη δυνατότητα σε 10 τυχερούς να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν.

Ο τρόπος είναι απλός. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και μπείτε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Πέμπτη στις 17:00, όπου θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των νικητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ