ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

O Ολυμπιακός στο "Sport My Way"

O Ολυμπιακός στο "Sport My Way"

Εκπρόσωποι του Ολυμπιακού με επικεφαλής της Γ.Γ., Χριστίνα Τσιλιγγκίρη βρίσκεται στο Ντουμπρόβνικ για να συμμετάσχει σε συνάντηση των πολυαθλητικών συλλόγων της Ευρώπης.

Αντιπροσωπία ανθρώπων του Ολυμπιακού, με επικεφαλής την Γενική Γραμματέα του, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, βρίσκεται από χθες στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας στα πλαίσια της προγραμματισμένης συνάντησης των πολυαθλητικών συλλόγων της Ευρώπης, που συμμετέχουν στα προγράμματα Εράσμους και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα που "τρέχει" αυτή την στιγμή, το "Sport my Way".

Σε συνέχεια της πρώτης δράσης που είχε να κάνει με την επιμόρφωση των προπονητών και την παρουσία των προπονητών των ακαδημιών του Ολυμπιακού, το πρόγραμμα συνεχίζεται, με την Μλάντοστ, την ομάδα η οποία είναι επικεφαλής, να παρουσιάζει σήμερα στους υπόλοιπους συμμετέχοντες (Ολυμπιακή Επιτροπή Ιταλίας, FESI*, Ερυθρός Αστέρας, Άαλμποργκ, ΑΠΟΕΛ, Λάτσιο, Σπόρτιγκ Λισαβώνας και Ολυμπιακό) την συνέχεια των δράσεων.

Ο στόχος του προγράμματος είναι ο καθορισμός ενός συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος που θα εξατομικεύει το προφίλ και τις ικανότητες που χρειάζεται ένας “πολυ-αθλητικός” προπονητής ώστε να μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να επιλέξουν ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά τους, το άθλημα που τους ταιριάζει περισσότερο, αναπτύσσοντας τους έτσι καλύτερα τόσο ως αθλητές όσο και ως ανθρώπους της μελλοντικής μας κοινωνίας.

*FESI - Federation of the European Sporting Goods Industry

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ