ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Κατσαρής πάει για όγδοη θητεία, ψάχνει τους επόμενους

Ο Κατσαρής πάει για όγδοη θητεία, ψάχνει τους επόμενους

Σε αποθέωση του Θανάση Κατσαρή για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ εξελίχθηκε η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, μία μέρα πριν τις εκλογέςγια τη νέα διοίκηση.

Καθολική αναγνώριση της προσφοράς του Θανάση Κατσαρή στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ έγινε από τα μέλη και τους υπόλοιπους παράγοντες του Ερασιτέχνη στην σημερινή (22/5) Γενική Συνέλευση στην οποία εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της διοίκησης του επί 21 χρόνια προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ που αύριο (23/5) αναμένεται να πάρει και πάλι το χρίσμα για την επόμενη τριετία.

Αυτό που υπογραμμίστηκε ήταν ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο σύλλογος με την μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία και τα περισσότερα τμήματα στην Ελλάδα και αναγνωρίστηκε στον Θανάση Κατσαρή ότι βοήθησε στην έλευση του Ιβάν Σαββίδη και στη στήριξη των μεγάλων τμημάτων όπως το μπάσκετ και το βόλεϊ.

Στην ομιλία του ο Θανάσης Κατσαρής, αφού αναφέρθηκε αρχικά στον πρωταγωνιστικό ρόλο των τμημάτων του ΠΑΟΚ, τόνισε στο φινάλε της Συνέλευσης: "Πάντα πάνω απ’ όλα είχα το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Ήρθα σε πολλές κόντρες και με πολλούς. Ήθελαν γήπεδα, ήθελαν τον Ερασιτέχνη. Είμαι χαμηλών τόνων, αλλά με υψηλές αντιστάσεις. Κρατήσαμε τον σύλλογο όρθιο.

Πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης. Έχουμε 300 με 400 προπονητές που μισθοδοτούνται, χρειάζεται πολλή δουλειά, οι αντοχές φθάνουν στο τέλος. Όλοι μαζί να βρούμε τους ανθρώπους, ακόμη και σ’ αυτή τη διοίκηση να έρθουν κοντά και την επόμενη τριετία να αναλάβουν. Ό,τι το έκανα, το έκανα για τον ΠΑΟΚ και όχι για τα ευχαριστώ".

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ, ΟΛΟΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΜΟΙΡΙΔΗ

Στην διάρκεια της συνέλευσης έγινε απολογισμός κάθε τμήματος από τους εφόρους και αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι αναγνωρίστηκε από όλους η προσφορά του βασικού χορηγού του Ερασιτέχνη, Κώστα Αμοιρίδη.

Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε ο Λάκης Οικονομίδης, παλιός πρόεδρος στην ομάδα μπάσκετ και κάθισε δίπλα στον Θανάση Κατσαρή, γεγονός που έδειξε ότι πλέον έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις τους.

Στοιχεία που έχουν ενδιαφέρον:

-Ο Ερασιτέχνης παίρνει 550.000 ευρώ ετησίως καθαρά από την ΠΑΕ η οποία έχει και την υποχρέωση να καλύπτει και οποιους φόρους προκύπτουν. Σ' αυτό τον ισολογισμό προέκυψε ένα ποσό 162.000 ευρώ για το οποίο έκοψε σχετικές αποδείξεις από τον Ερασιτέχνη και θα πληρωθεί από την ΠΑΕ.

-Τα τμήματα με τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:

Βόλεϊ: 230.000 ευρώ

Κολύμβηση: 132.000 ευρώ

Πόλο: 120.000

Γυναικείο ποδόσφαιρο: 65.000

Μπάσκετ: 54.000

-Τονίστηκε ακόμη ότι ένα πούλμαν που είχε στην ιδιοκτησία του ο Ερασιτέχνης δόθηκε σε ταξιδιωτικό πρακτορείο με αντάλλαγμα 110 ταξίδια που έγιναν για όλα τα τμήματα.

-Τέλος, αποφασίστηκε να ιδρυθεί τμήμα πάλης γυναικών, τζούντο, κούρας και σάμπο, όπως επίσης και να γίνει εκκαθάριση της λίστας μελών.

-Από το μέλος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Ηρακλή Πλούμη δόθηκε δώρο και ένα κάδρο με παλιές φωτογραφίες του γηπέδου στο Σιντριβάνι.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣ ΠΑΟΚ

Η λίστα των υποψηφίων που αύριο θα διεκδικήσουν θέση στο νέο δ.σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ είναι η εξής

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ

ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου

ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Στυλιανού

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου

ΗΣΑΪΑΔΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ του Βασιλείου

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Βασιλείου

ΜΑΛΛΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Γεωργίου

ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Αναστασίου

ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ του Γεωργίου

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Γεωργίου

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ του Νικολάου

ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Ανέστη

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Ιωάννη

ΣΤΕΦΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Κωνσταντίνου

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αθανασίου

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Άγγελου

ΓΟΥΔΗ ΑΝΝΑ του Θεοδώρου

ΜΑΤΣΑΣ ΣΑΒΒΑΣ του Ιωάννη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Δημητρίου

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Γεωργίου

ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη

ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε

ΚΑΡΟΥΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Αθανασίου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Αντωνίου

ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Στεφάνου

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε

KOBΛΑΚΑΣ ΣΑΒΒΑΣ του Κωνσταντίνου

ΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αναστασίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ