ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Γιαννακόπουλος για πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Α.Ο.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να ηγηθεί του ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει την προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Τη διενέργεια εκλογών για το Σάββατο 9 Ιουνίου αποφάσισε το ΔΣ του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που συνεδρίασε εκτάκτως το απόγευμα της Πέμπτης (24/5) με αποκλειστικό θέμα την επικείμενη εκλογική διαδικασία. Ωστόσο το πιο πιθανό σενάριο είναι να διεξαχθούν οι εκλογές οκτώ μέρες αργότερα (17/5), λόγω έλλειψης απαρτίας.

Το πιο σημαντικό είναι πως επικεφαλής του ψηφοδελτίου αναμένεται να είναι ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος πιθανότατα θα είναι και ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη! Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να οριστικοποιηθούν τα ονόματα που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο.

Μέχρι αυτή την στιγμή το ψηφοδέλτιο του ηγέτη της ΚΑΕ είναι και το μοναδικό για τις εκλογές. Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να σχηματιστεί δεύτερος συνδυασμός, αλλά εφόσον μεσολαβούν τουλάχιστον δύο εβδομάδες μέχρι τις εκλογές, ας μην αποκλείσουμε τίποτα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ