Ο ελληνικός αθλητισμός στη νέα ψηφιακή εποχή

Βασιλειάδης

Ο ελληνικός αθλητισμός στη νέα ψηφιακή εποχή

Η ΓΓΑ προχωρά στη δημιουργία της Ψηφιακής Πλατφόρμας του Ελληνικού Αθλητισμού, με την υπογραφή προγραμματικής συμφωνίας με την Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο πλαίσιο των Προγραμμάτων για την Μεταρρύθμιση του Δημόσιου Τομέα, της Ανοικτής Διακυβέρνησης και των Ψηφιακών Δεδομένων, προχωρά στη δημιουργία της Ψηφιακής Πλατφόρμας του Ελληνικού Αθλητισμού, με την υπογραφή προγραμματικής συμφωνίας με την Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.

Σκοπός της ανωτέρω πλατφόρμας, που θα συμπεριλαμβάνει όλα τα Ψηφιακά Μητρώα των Αθλητικών Φορέων, του Αγωνιστικού Αθλητισμού και της Άθλησης για Όλους , των Αθλητικών Υποδομών, των Προπονητών και την Κωδικοποίηση της Αθλητικής Νομοθεσίας, είναι η απλούστευση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Γ.Γ.Α. προς τους πολίτες και τους αθλητικούς φορείς της χώρας, η ορθολογική υποστήριξη και εποπτεία αυτών. 

Η παρουσίαση του έργου: «Εθνικά Ψηφιακά Μητρώα για τον Ελληνικό Αθλητισμό» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στις 11:00 π.μ. (στην αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη» του ΥΠ.Π.Ε.Θ., οδός Ανδρέα Παναδρέου 37, Μαρούσι).

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ την παρουσίαση του έργου θα κάνουν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε., Ιδομενέας Μανωλιτσάκης και Ιωάννης Δερμιτζάκης, αντίστοιχα.

Ο Ελληνικός Αθλητισμός εισέρχεται στη νέα Ψηφιακή Εποχή, αποκτώντας ένα ανοικτό κι εξωστρεφές μέσο διαφάνειας, ισονομίας, αντικειμενικής αξιολόγησης και στρατηγικού σχεδιασμού.

Οι αθλητικές επιστήμες αποκτούν ένα εργαλείο ανάπτυξης και συστηματικής αποτύπωσης του ανθρώπινου δυναμικού, των υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

'Υιοθετείται' η ακριτική Κίναρος, μαζί και η μοναδική κάτοικος

Σε σημαντική πρωτοβουλία προχωρά η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες της μόνιμης κατοίκου της Κινάρου - Τι είχε πει η μοναδική φύλακας-άγγελος της ακριτικής βραχονησίδας στο News24/7

Τον Ευθύμη Μπακατσιά τον χαιρετάνε μόνο στις εφορίες

Μια συζήτηση γεμάτη μπασκετικές αναμνήσεις και μπόλικη αυτογνωσία.

ΗΠΑ: Να εγκαταλείψει η Αλβανία τη διχαστική ρητορική του παρελθόντος

Η αμερικανική πρεσβεία στα Τίρανα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τα σχόλια του κ. Ράμα

Ο Clint Eastwood έφτιαξε την πιο περίεργη ταινία του μήνα

Είδαμε και σχολιάζουμε τις ταινίες που έκαναν πρεμιέρα στις αίθουσες στις 22 Φεβρουαρίου.

Όσκαρ 2018: Όταν οι σταρ μιλούν για πολιτική

Στα 90 χρόνια της απονομής των Όσκαρ, δεν ήταν λίγοι οι βραβευθέντες που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το βήμα των βραβείων για να εκφράσουν τις πολιτικές τους θέσεις. Αυτές είναι οι πιο δυνατές "πολιτικές ομιλίες" στην ιστορία των Όσκαρ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24