ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος πρόεδρος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος πρόεδρος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά τις εκλογές της Κυριακής (28/8), ο Δημήτρης Μπαλτάκος θα αναλάβει νέος πρόεδρος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Γενικός γραμματέας ο Μιχαλαριάς.

Νέος πρόεδρος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες της Κυριακής (28/8). Τη θέση του Ηλία Μιχαλαριά αναλαμβάνει μετά από μία τριετία ο Δημήτρης Μπαλτάκος, γιος του κορυφαίου στελέχους της ΚΑΕ, Δημήτρη Μπαλτάκου. Η αλλαγή αποφασίστηκε προκειμένου να δοθεί νέα ώθηση στην πορεία εξυγίανσης και ανάτασης που έχει ο Ερασιτέχνης. Όσο για τον Μιχαλαριά, θα συνεχίσει να εργάζεται για τον Σύλλογο από την θέση του γενικού γραμματέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

"Πριν 3 χρόνια, εμείς, οι οπαδοί της ομάδας, ξεκινήσαμε μια προσπάθεια να σώσουμε τον Παναθηναικό Α.Ο. που είχε βρεθεί στο χείλος του γκρεμού. Σήμερα έχουμε καταφέρει ο Σύλλογος να αναπνέει ξανά: οι τεράστιες οφειλές που παραλάβαμε επιτέλους έχουν μπει σε μια σειρά, δεν παράγονται πλέον νέα χρέη, οι ακαδημίες μας χρόνο με το χρόνο γεμίζουν παιδιά, οργανωτικά έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο και αγωνιστικά με σκληρή προσπάθεια και μαχητική ψυχή έχουμε πατήσει ξανά στα πόδια μας, χωρίς φυσικά να έχουμε φτάσει ακόμα εκεί που θέλουμε, δηλαδή στην κορυφή.

Για την εμπέδωση της πορείας αυτής, προς την κορυφή, στην σημερινή του συνεδρίαση το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του ΠΑΟ, αποφάσισε ομόφωνα να εκλέξει στην θέση του Προέδρου τον Δημήτρη Μπαλτάκο, ο οποίος στην ηλικία των 29 ετών είναι ο νεότερος Πρόεδρος στην σύγχρονη Ιστορία του Ομίλου.

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος αναλαμβάνει την ηγεσία σε μια κρίσιμη οικονομική καμπή βάσει της αξιολόγησης του στους κατωτέρω τομείς:

Διοίκηση & Εργασία: Αποφοιτώντας από το Σχολείο ΟΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού, ανέλαβε Αξιωματικός Επιχειρήσεων και Εκπαίδευσης στην αντιτρομοκρατική Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λ.Σ. Ειδικεύθηκε στην Διαχείριση Κρίσεων στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και στην σχεδίαση επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Ειδικών Δυνάμεων της US Special Operations Command. Έχει εργαστεί σε Tier 1 δικηγορική εταιρεία στο Λονδίνο και στο International Centre for the Study of Radicalization του Πανεπιστημίου Kings College London και Georgetown.

Σπουδές & Έρευνα: Αποφοιτώντας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων συνέχισε τις σπουδές του στο Department of War Studies, King’s College London (Στρατηγική & Πόλεμος) και στο London School of Economics (Μεταπτυχιακό Διεθνούς Δικαίου). Είναι στην διαδικασία εκπόνησης διδακτορικού Διεθνούς Δικαίου & Στρατηγικής, στα πλαίσια του οποίου διεξάγει έρευνα ως Research Fellow στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Αθλητικά: Είναι ο νεότερος Έλληνας που έχει ολοκληρώσει τον τριαθλητικό αγώνα υπερ-αποστάσεων IRONMAN, Φρανκφούρτη-Ιούλιος 2009.

Με την επιλογή μας αυτή πιστεύουμε ακράδαντα ότι ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τον Σύλλογο ώστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά, πηγαίνοντας τον Παναθηναικό μας ακόμα πιο κοντά στην φυσική του θέση, στην κορυφή του ελληνικού αθλητισμού.

Κλείνοντας, να σημειωθεί ότι στις χθεσινές εκλογές επανεκλέχθηκε ο συνδυασμός "Γιώργος Καλαφάτης". Ο απερχόμενος πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ηλίας Μιχαλαριάς θα αναλάβει χρέη γενικού γραμματέα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ