ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρός Τούρκος αθλητής στην Χαλκιδική, τραυματίες δύο Έλληνες

Νεκρός Τούρκος αθλητής στην Χαλκιδική, τραυματίες δύο Έλληνες

Σοκ στο χώρο του βόλεϊ μετά το θανατηφόρο δυστύχημα στην Χαλκιδική όπου κόστισε τη ζωή ενός Τούρκου αθλητή. Σε κρίσιμη κατάσταση οι δυο συνεπιβάτες.

Μία άσχημη είδηση βγήκε το πρωί της Κυριακής. Τρεις νεαροί αθλητές που έκαναν τις διακοπές τους συγκρούστηκαν με λεωφορείο στο 36,5 χλμ της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών – Σιθωνίας.

Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί ο ένας (26 ετών Τούρκος) και να τραυματιστούν σοβαρά οι άλλοι δυο, ελληνικής καταγωγής (Στράτος Καββαδάς και Αλέξανδρος Αλεξιάδης) οι οποίοι νοσηλεύονται στην εντατική σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου.

Οι δύο Έλληνες αθλητές παρακολουθούνται από ομάδα γιατρών και το πρώτο 24ωρο είναι κρίσιμο για την πορεία της υγείας τους. Στο πλευρό τους βρίσκονται οι οικογένειες τους και άνθρωποι της ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

"Σήμερα και ώρα 07.25 περίπου, στο 36,5 χλμ της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών – Σιθωνίας, συγκρούστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 3 άτομα, με Ι.Χ. Λεωφορείο, το οποίο δεν μετέφερε επιβάτες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 26χρονος επιβάτης του οχήματος και να τραυματιστούν ο οδηγός και συνοδηγός του οχήματος, ηλικίας 22 και 25 ετών, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι δύο τραυματίες που επέβαιναν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου".

Ώρες αγωνίας για Καββαδά και Αλεξιάδη

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του βόλεϊ που βρίσκεται στο πλευρό των διεθνών αθλητών του μπιτς βόλεϊ Στράτου Καββαδά και Αλέξανδρου Αλεξιάδη οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το πρωί στη Νικήτη Χαλκιδικής.

Το αυτοκίνητο των αθλητών συγκρούστηκε με λεωφορείο με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο Τουρκου διεθνή αθλητή μπιτς βόλεϊ που ήταν συνεπιβάτης του μοιραίου πεζό. Βαριά τραυματισμένοι απεγκλωβίστηκαν ο Καββαδάς που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και ο Αλεξιάδης που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Και οι δύο αθλητές είναι στην εντατική σε καταστολή. Ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου το οποίο δεν είχε επιβάτες. Η τροχαία Πολυγύρου διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου.

Πηγή φωτογραφίας: halkidikinews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ