ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα διοίκηση σε ΟΑΚΑ και ΕΑΚ Θεσσαλονίκης

Νέα διοίκηση σε ΟΑΚΑ και ΕΑΚ Θεσσαλονίκης
ΟΑΚΑ

Όπως είχε προαναγγείλει ο Σταύρος Κοντονής συνεχίζει τις αλλαγές στον ελληνικό αθλητισμό επιλέγοντας νέα Δ.Σ. τόσο στο ΟΑΚΑ όσο και στο ΕΑΚ Θεσσαλονίκης.

Η κατάσταση στις περισσότερες αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας είναι τραγική και ο Σταύρος Κοντονής έχει εκφράσει την πρόθεσή του σε όλους τους τόνους για αλλαγές τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και σε λειτουργικό. Ήδη αρκετές διοικήσεις άλλαξαν και οι τελευταίες από αυτές αφορούν το ΟΑΚΑ και το ΕΑΚ Θεσσαλονίκης.

Με κοινή υπουργική απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά και του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρου Κοντονή, διορίστηκαν νέα Διοικητικά Συμβούλια στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας («Σπύρος Λούης») και στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης.

Νέος πρόεδρος του ΟΑΚΑ ορίστηκε ο Νικόλαος Κιάος. Πρόκειται για δημοσιογράφο ο οποίος είχε διατελέσει και πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ. Στο ΕΑΚ Θεσσαλονίκης ανέλαβε χρέη προέδρου ο Κωνσταντίνος Αμπατζάς, δικηγόρος στο επάγγελμα. Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου τόσο στο ΟΑΚΑ όσο και στο ΕΑΚΘ είναι διετής.

Αναλυτικά τα νέα Δ.Σ. όπως ανακοινώθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως: "Διορίζεται νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ) στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας «Σπύρος Λούης» '(Ο.Α.Κ.Α), αποτελούμενο από τα ακόλουθα μέλη:

1. ΚΙΑΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Θωμά και αναπληρωτής αυτού ο ΓΙΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ανδροφίλου

2. ΑΡΚΟΥΔΗΣ ΗΛΙΑΣ του Παναγιώτη και αναπληρωτής αυτού ο ΝΤΑΦΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου

3. ΜΑΝΤΑΛΟΥΦΑΣ ΜΑΡΚΟΣ του Φλωρέντη και αναπληρωτής αυτού ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Κωνσταντίου

4. ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Νεοφύτου και αναπληρωτής αυτού ο ΜΑΝΩΛΕΔΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Μιχαήλ

5. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ του Θωμά και αναπληρώτρια αυτής η ΓΚΟΥΦΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Αντωνίου

6. ΔΡΑΓΩΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου και αναπληρωτής αυτού ο ΧΡΙΣΤΑΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Λεωνίδα

7. ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του Ανδρέα και αναπληρωτής αυτού ο ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου που προτάθηκαν από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

8. ΑΛΙΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννου και αναπληρωτής αυτού ο ΤΕΡΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Βλασίου που προτάθηκαν από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

9. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ευθυμίου (Α.Δ.Τ.: ΑΙ 574206) και αναπληρωτής αυτού ο ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ του Γεωργίου (Α.Δ.Τ.: ΑΕ 144752) που προτάθηκαν από το Δήμο Αμαρουσίου.

Το μέλος του Δ.Σ., ΚΙΑΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ορίζεται ως πρόεδρος.

Ως αντιπρόεδρος ορίζεται ο ΑΡΚΟΥΔΗΣ ΗΛΙΑΣ και ως γραμματέας ο ΜΑΝΤΑΛΟΥΦΑΣ ΜΑΡΚΟΣ.

Αντικαθίσταται ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθήνας «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α), ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΠΤΣΗΣ του Αθανασίου, που είχε οριστεί με την υπ’ αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΔΥΗΔ/ΔΔΑΑΔ/ΤΔΑΔΤΑ/335495/8895/8019/741/ 23−12−2014,(ΦΕΚ828/ΥΟΔΔ/24−12−2014) απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού και στη θέση του ορίζεται ο ΑΝΕΣΤΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του Κίμωνα, Τεχνολόγος Μηχανολόγος, κάτοχος πτυχίου από το Coventry university και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (PrE −MSc «Design Analysis»).

Ορίζονται τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης των «ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» ως εξής:

1. ΑΜΠΑΤΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βασιλείου, Επάγγελμα: Δικηγόρος, ως Πρόεδρος με αναπληρωτή τον ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΠΑΥΛΟ του Ηλία, Επάγγελμα: Δημοτικός Υπάλληλος.

2. ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παναγιώτη, Επάγγελμα: Συνταξιούχος, ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ του Ευσταθίου, Επάγγελμα: Καθηγητής ΤΕΦΦΑ.

3. ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Θεοφίλου, Επάγγελμα: Δημοτικός Υπάλληλος, ως Γραμματέας, με αναπληρωτή τον ΜΠΑΛΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ του Βασιλείου, Επάγγελμα: Ιδιωτικός Υπάλληλος.

4. ΠΑΠΑΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΦΙΛΩΤΑΣ του Ιωάννη, Επάγγελμα: Οικονομολόγος ως Ταμίας, με αναπληρωτή τον ΚΑΤΣΙΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ του Ναούμ, Επάγγελμα: Εκπαιδευτικός.

5. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου, Επάγγελμα: Πολιτικός Μηχανικός ως Έφορος, με αναπληρωτή τον ΑΔΑΜΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ του Αποστόλου, Επάγγελμα: Δικηγόρος.

6. ΠΑΝΝΙΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Χαραλάμπους, Επάγγελμα: Πολιτικός Μηχανικός ως Μέλος με αναπληρωτή τον ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Ιωάννη, Επάγγελμα: Υπάλληλος ΥΠΟΠΑΙΘ,.

7. ΣΑΡΑΦΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αστερίου, Επάγγελμα: Επιχειρηματίας, ως Μέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ