ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρέξαμε πρώτοι τον νέο ημιμαραθώνιο του Navarino Challenge για να σου δείξουμε τα μυστικά του

Τρέξαμε πρώτοι τον νέο ημιμαραθώνιο του Navarino Challenge για να σου δείξουμε τα μυστικά του

Δημιουργήσαμε ένα video tutorial της διαδρομής των 21 χιλιομέτρων για να είσαι έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση του Σεπτεμβρίου. Η Costa Navarino σε περιμένει.

Μένει μόνο ένας μήνας μέχρι το τριήμερο του Navarino Challenge στις 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου και μπορεί τώρα το μυαλό σου να είναι στις βουτιές αλλά ειδικά αν είσαι από εκείνους που θα τρέξουν τα 21 χιλιόμετρα στην υπέροχη Costa Navarino, οφείλεις να γνωρίζεις μερικά πράγματα παραπάνω για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις στη διαδρομή. Εμείς, αποφασίσαμε να σου κάνουμε τη ζωή εύκολη μέσα από ένα video tutorial το οποίο περιγράφει τα χιλιόμετρα του ημιμαραθωνίου ένα προς ένα και σου δίνει πληροφορίες για τα όμορφα αλλά και τα απαιτητικά κομμάτια του αγώνα.

Και ποιος ιδανικότερος να μας πει για τη διαδρομή από τον Νίκο Πολλιά, τον πολυνίκη Μαραθωνοδρόμο ο οποίος φέτος ήταν επιφορτισμένος με το έργο να χαράξει μία νέα διαδρομή για τους συμμετέχοντες, αξιοποιώντας τις ομορφιές της περιοχής. Η διαδρομή που χάραξε είναι σίγουρο ότι θα αποζημιώσει όλους εκείνους που θα την τρέξουν, αφού περιπλανηθούν στον μαγικό κόσμο του Navarino Challenge με πάνω από 15 αθλητικές και μη δριαστηριότητες σε ένα τριήμερο που ξεκινά τη δρομική σεζόν και μας κάνει κάθε χρόνο να ανυπομονούμε να ξαναβρεθούμε στην Costa Navarino.

Δες το video tutorial που ετοιμάσαμε:

Δημοσιογραφική επιμέλεια / σπικάζ: Χρήστος Χατζηιωάννου

Επιμέλεια: ActiveMedia

Παραγωγή: We The People

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ