ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μόνη αήττητη η Solgar Ursa Minor

Μόνη αήττητη η Solgar Ursa Minor

Δράση, έντονες συγκινήσεις αλλά και απρόοπτα, επιφύλασσε για τους φίλους της ιστιοπλοΐας η 2η μέρα του 3ου σταθμού του φετινού Hellenic Match Racing Tour, που φιλοξενείται στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Η αγωνία βρισκόταν στο κατακόρυφο αφού από τις σημερινές “μονομαχίες” που θα ολοκληρώσουν την προκριματική φάση (Round Robin) θα αναδειχτούν τα ζευγάρια των αυριανών τελικών.

Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές στο ξεκίνημα της ημέρας, με τη βροχή αλλά και το δυνατό μπουρίνι που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι, να έχουν ως επακόλουθο την αναβολή των πρώτων -χρονικά- αγώνων. Η συνέχεια όμως αναμενόταν συναρπαστική, με τη βροχή να σταματά και τα πληρώματα να παίρνουν θέση στα σκάφη.

Η Solgar Ursa Minor του Ιάσονα Σπανομανώλη, ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια του Round Robin, αφού με 7 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις τερμάτισε στην 1η θέση και προκρίθηκε στον αυριανό τελικό. Στη τελευταία “ναυμαχία” της προκριματικής φάσης, η Dark n Stormy Salty Bag του Στρατή Ανδρεάδη μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, επικράτησε της Nespresso VMG Team του Παναγιώτη Μάντη, και έφτασε τις 5 νίκες όσες δηλαδή και η αντίπαλός της, αλλά και η ομάδα της Hellenic Police. Οι προαναφερθείσες ομάδες είναι οι τέσσερις που θα “μονομαχήσουν” αύριο στους τελικούς του 3ου Hellenic Match Racing Tour.

Ο Ιάσονας Σπανομανώλης, θα είναι αυτός που θα ανακατέψει αύριο την τράπουλα και θα μοιράσει το... παιχνίδι για τους τελικούς, αφού ως πρώτος θα διαλέξει τον αντίπαλό του στον πρώτο ημιτελικό, που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον... Η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει αύριο Κυριακή με τη διεξαγωγή της τελικής φάσης στον πανέμορφο κόλπο της Βουλιαγμένης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ