ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μιλλούση: "Ευνοημένη λόγω Stoiximan"

Μιλλούση: "Ευνοημένη λόγω Stoiximan"

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε Αποδυτήρια" με τον Ακη Δημακό και τον Γιάννη Λαμπίρη (AUDIO).

Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε Αποδυτήρια" με τον Ακη Δημακό και τον Γιάννη Λαμπίρη για το αν θα φέρει μετάλλιο η γυμναστική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ενώ εξήγησε ότι έχει τη στήριξη που χρειάζεται από τη Stoiximan.

Αναλυτικά:

Για το γεγονός ότι μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και τους Ολυμπιακούς του Ρίο: "Η Θεσσαλονίκη έχει ένα πολύ καλό γυμναστήριο, με ανανεωμένα όργανα, δύο πολύ καλούς προπονητές, οπότε επέλεξα να μετακομίσω. Στο Ρίο τελειώνω με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν ξέρω πότε θα σταματήσω. Βέβαια και στο Λονδίνο έλεγα το ίδιο για τους Ολυμπιακούς (γέλια)"

Για το χθεσινό φινάλε του Τσολακίδη, που σταμάτησε σαν αθλητής και θα συνεχίσει ως προπονητής: "Ηταν πολύ συγκινητικό. Πολύ καλός αθλητής, ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής. Πάντα όταν φεύγει κάποιος είναι λίγο στενάχωρο. Ηταν δύσκολο να τον βλέπεις να κάνει δίζυγο για τελευταία φορά. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια, από το καινούριο του πόστο”.

Για τον επόμενο στόχο της: "Εχουμε πανελλήνιο πρωτάθλημα, μετά στόχος είναι το ευρωπαϊκό. Από εκεί και πέρα, έχω τρεις εβδομάδες μπροστά μου να προετοιμαστώ. Είναι ένα πολύ μεγάλο τεστ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλω να κάνω ένα δυνατό πρόγραμμα, να περάσω στον τελικό και να προσπαθήσω για ένα μετάλλιο. Αν πάει καλά, θα είναι καλός οιωνός και για το Ρίο".

Για τους υπόλοιπους στόχους στη ζωή της: "Ετοιμάζω δική μου σειρά σε κορμάκια, με την ιταλική εταιρεία που συνεργάζομαι. Θα ανακοινώσω μετά τους αγώνες ό,τι είναι να γίνει”.

Για το αν θα φέρει μετάλλιο η γυμναστική από τους Ολυμπιακούς του Ρίο: "Χωρίς να θέλω να λέω μεγάλα λόγια, υπάρχει πιθανότητα να γίνει οτιδήποτε. Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει μετάλλιο από τη γυμναστική από τον Λευτέρη Πετρούνια".

Μιλλούση: "Ευνοημένη λόγω Stoiximan"

Για το ότι σταμάτησε κάποια στιγμή την καριέρα της: "Σταμάτησα κάτω από άσχημες συνθήκες. Δεν το ήθελα, δεν ήταν δική μου επιλογή. Ηταν επιλογή της ομοσπονδίας, που θεωρούσε ότι κάποιοι αθλητές έπρεπε να σταματήσουν λόγω ηλικίας".

Για την καθημερινότητά της: "Η καθημερινότητά μου έχει να κάνει γύρω από τη γυμναστική. Ολα αυτό το διάστημα έχουν να κάνουν με το να είμαι καλά με την προπόνηση. Απωθημένα έχω γιατί σαν παιδί έχω στερηθεί πολλά πράγματα, τους γονείς μου, την αθωότητά μου, το να παίξω σαν παιδί. Είμαι ευγνώμων βέβαια για ότι έχω πετύχει και απέναντι στους γονείς μου, δεν μετανιώνω για τίποτα".

Για το αν διαλέγει ο αθλητής το αγώνισμα ή το αγώνισμα στον αθλητή: "Αρχικά, είναι αλήθεια ότι εσύ διαλέγεις αυτό που κάνεις. Αυτό που σου αρέσει. Στον πρωταθλητισμό σε διαλέγει το άθλημα. Και ο πρωταθλητισμός είναι για λίγους…".

Για τη στήριξη που έχει αυτό τον καιρό: "Είμαι από τους ευνοημένους αθλητές λόγω της χορηγίας της Stoiximan. Εχω τη στήριξη που χρειάζομαι, όπως και από την ομοσπονδία”.

Για την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή στην καριέρα της: "Εχω πάρα πολλές στιγμές να θυμάμαι από τη γυμναστική, όχι μόνο μία. Οταν φτάνω στο σημείο να υλοποιώ τους στόχους μου, είμαι ευτυχισμένη. Δύσκολες, επίσης, είναι πάρα πολλές. Εχω πει αρκετές φορές ότι δεν θέλω να συνεχίσω ή ότι δεν είμαι ικανή να πετύχω το στόχο μου, ιδίως όταν χάνεις το στόχο για λίγο. Ωστόσο, μετά βρίσκω πάλι τη δύναμη και στέκομαι στα πόδια μου και συνεχίζω”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ