ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μετάλλιο και άνοδο θα διεκδικήσει η Εθνική γκόλμπολ των ανδρών στο Ευρωπαϊκό

Μετάλλιο και άνοδο θα διεκδικήσει η Εθνική γκόλμπολ των ανδρών στο Ευρωπαϊκό

Με στόχο την κατάκτηση μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων που οδηγούν στα μετάλλια, αλλά πρωτίστως στην άνοδο, η Εθνική μας ομάδα γκόλμπολ των ανδρών ρίχνεται από αύριο (7/9) στη μάχη της διάκρισης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Με στόχο την κατάκτηση μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων που οδηγούν στα μετάλλια, αλλά πρωτίστως στην άνοδο, η Εθνική μας ομάδα γκόλμπολ των ανδρών ρίχνεται από αύριο (7/9) στη μάχη της διάκρισης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γ' κατηγορίας που φιλοξενείται στο Κιορέσκου της Μολδαβίας.

Στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή, Αντώνη Ανάστου και του βοηθού του, Χριστόφορου Σιζόπουλου, θα βρίσκονται οι Μιχαήλ Αλεξίου (Όμηρος), Αντώνης Καραμήτσος (Κεραυνός), Χαράλαμπος Κορδάκης (Ήφαιστος), Ιωάννης Σκουρμπούτης (Κεραυνός), Γρηγόρης Τάτσης (Κεραυνός), Αθανάσιος Χατζηπάντου (Όμηρος).

Στη φάση των ομίλων το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θ' αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Γαλλία, Πορτογαλία και Ιταλία. Να θυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα, η ελληνική ομάδα κατέλαβε την τρίτη θέση σε πολύ δυνατό τουρνουά προετοιμασίας, γεγονός που κάνει τον ομοσπονδιακό προπονητή ν' αισιοδοξεί για την υπόθεση άνοδος.

"Έχουμε αρκετές ελπίδες για να πάρουμε την άνοδο. Το γεγονός ότι την περασμένη εβδομάδα καταφέραμε να πάρουμε την τρίτη θέση σε τουρνουά όπου συμμετείχαν πέντε ομάδες της Α' κατηγορίας και τρεις της Γ', μαρτυρά ότι η Εθνική ομάδα έχει τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει στη διοργάνωση της Μολδαβίας", είπε ο Αντώνης Ανάστος.

Το πρόγραμμα της ελληνικής ομάδας:

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου

Μολδαβία-Ελλάδα

Ελλάδα-Μαυροβούνιο

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

Γαλλία-Ελλάδα

Ελλάδα-Πορτογαλία

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

Ελλάδα-Ιταλία

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

Προημιτελικά

Ημιτελικά

Τελικός & "μικρός" τελικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ