ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεγάλη ζήτηση για τα διαρκείας του Ολυμπιακού

Μεγάλη ζήτηση για τα διαρκείας του Ολυμπιακού

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η διάθεση των Καρτών Διαρκείας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Συνεχίζεται η διάθεση των Καρτών Διαρκείας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Οι αγώνες της νέας σεζόν πλησιάζουν και όλο και περισσότεροι φίλοι του συλλόγου κλείνουν μόνιμη θέση στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" και στο Κολυμβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ" για να δουν από κοντά και να στηρίξουν τις προσπάθειες των ομάδων στο Βόλεϊ και στο Πόλο.

Αναλυτικά τα Διαρκείας για τη σεζόν 2014-15:

Α. Κάρτες Διαρκείας Βόλεϊ (Άνδρες-Γυναίκες)

Ισχύουν για όλους του εντός έδρας αγώνες των ομάδων μας Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών σε Πρωτάθλημα Ελλάδος, Κύπελλο Ελλάδος και Κύπελλα Ευρώπης οι οποίοι θα «φιλοξενηθούν» στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.

Αντιστοιχούν σε οικονομική ενίσχυση των 50 Ευρώ.

Β. Κάρτες Διαρκείας Πόλο (Άνδρες-Γυναίκες)

Ισχύουν για όλους του εντός έδρας αγώνες των ομάδων μας Πόλο Ανδρών και Γυναικών σε Πρωτάθλημα Ελλάδος, Κύπελλο Ελλάδος και Κύπελλα Ευρώπης οι οποίοι θα «φιλοξενηθούν» στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» στον Πειραιά.

Αντιστοιχούν σε οικονομική ενίσχυση 50 Ευρώ.

Γ. Κάρτες Διαρκείας VIP (Βόλεϊ-Πόλο)

Η Κάρτα Διαρκείας VIP , που αφορά το Βόλεϊ και το Πόλο, θα διατεθεί μόνο σε 100 αντίτυπα και για την απόκτηση της ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να ενισχύσει τον σύλλογο με το ποσό των 200 ευρώ. Η συγκεκριμένη Κάρτα έχει πολλά και σπουδαία προνόμια τα οποία είναι τα εξής:

1. Διακεκριμένη θέση σε VIP κάθισμα στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη

2. Διακεκριμένη θέση σε VIP κάθισμα στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» στον Πειραιά

3. Εξασφάλιση αγοράς ενός εισιτηρίου για κάθε εντός έδρας αγώνας της ΠΑΕ και της ΚΑΕ Ολυμπιακός

4. Δωρεάν Κάρτα Φιλάθλου

5. Πρόσκληση για όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ομάδων Βόλεϊ και Πόλο Ανδρών-Γυναικών σε «Μελίνα Μερκούρη» και «Πέτρος Καπαγέρωφ» αντίστοιχα.

6. Έκπτωση 15% στα καταστήματα Red Store και Official Olympiacos BC Store

7. Συλλεκτικό δώρο συναισθηματικής αξίας

Η διάθεση των Καρτών Διαρκείας γίνεται από τα γραφεία του Ερασιτέχνη στην Πλατεία Αλεξάνδρας (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-18:00) και από το Τμήμα Μελών-Φιλάθλων κάτω από την Θύρα 18 στο "Γ. Καραϊσκάκης" τις ίδιες ημέρες και ώρες.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2104190903-4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ