ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με 50 ευρώ πας σε έξι τμήματα του Ολυμπιακού

Με 50 ευρώ πας σε έξι τμήματα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημέρωσε ότι με τη κάρτα μέλους και την κάρτα Junior μπορεί κανείς να πρακολουθήσει όλους τους εντός έδρας αγώνες των ομαδικών τμημάτων του Ερασιτέχνη.

Για μία ακόμα χρονιά ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. με την κάρτα μέλους του συλλόγου προσφέρει δωρεάν είσοδο σε όλα τα ομαδικά τμήματα του Ερασιτέχνη. Μόνο που αυτή τη φορά η... παρέα μεγάλωσε αφού πλέον στην εξίσωση μπαίνει και το τμήμα χάντμπολ.

Έτσι, εάν κάποιος γίνει μέλος με 50 ευρώ θα έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει τους εντός έδρας αγώνες των έξι ομαδικών τμημάτων των ερυθρολεύκων στον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη του για τα νέα προνόμια της Κάρτας Μέλους.

Οι κάτοχοι της Κάρτα Μέλους και της Κάρτας Junior εξασφαλίζουν το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα στους εντός έδρας αγώνες όλων των τμημάτων του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., για τη σεζόν 2017-2018.

Επί της ουσίας η Κάρτα Μέλους ισοδυναμεί με εισιτήριο διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνων των αγωνιστικών τμημάτων και συγκεκριμένα:

*Βόλεϊ Ανδρών

*Πόλο Ανδρών

*Βόλεϊ Γυναικών

*Πόλο Γυναικών

*Μπάσκετ Γυναικών

*Χάντμπολ Ανδρών

Ανανέωσε την στήριξή σου στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. και κλείσε θέση στους εντός έδρας αγώνες των τμημάτων του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ