ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Βελτιωμένη διαδρομή και μεγαλύτερη δρομική απόλαυση στον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης!

Βελτιωμένη διαδρομή και μεγαλύτερη δρομική απόλαυση στον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης!

Ακόμα καλύτερη θα είναι η διαδρομή του 5ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, στην οποία έγιναν βελτιώσεις, έτσι ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να ζήσουν μία ανεπανάληπτη δρομική εμπειρία το βράδυ του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου!

Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου θα δοθεί στις 18:45, με τη δύση του ήλιου, επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου, στον ΟΛΘ. Η διαδρομή θα εκτείνεται έως το τέλος της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, η οποία θα είναι χωρισμένη σε δύο διαζώματα προκειμένου οι δρομείς να μπορούν να κάνουν επιτόπια αναστροφή.

Κατόπιν θα κινηθούν διαδοχικά επί των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή και Πολυτεχνείου, θα μπουν στην Καρατάσου με στροφή 180 μοιρών και θα βρεθούν ξανά στη Ναυάρχου Κουντουριώτου, ολοκληρώνοντας την πρώτη στροφή. Οι δρομείς θα διανύσουν την παραπάνω διαδρομή δύο φορές, για να τερματίσουν κινούμενοι επί της Λεωφόρου Νίκης, μπροστά στον Λευκό Πύργο.

Η νέα διαδρομή, η οποία επαναμετρήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 2016 από τον επίσημο μετρητή της διεθνούς ομοσπονδίας και έλαβε την επίσημη πιστοποίηση της AIMS / IAAF στις 22 Μαρτίου 2016, αποτελεί βελτιωμένη έκδοση της προηγούμενης, που ήδη είχε χαρακτηριστεί ως διαδρομή υψηλών προδιαγραφών.

Σε ό,τι αφορά στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ., η εκκίνηση θα δοθεί στις 21:15 μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπως και πέρσι. Η διαδρομή θα ακολουθήσει τις οδούς Λεωφόρο Βασ. Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφόρο Κουντουριώτου και Λεωφόρο Νίκης, όπου οι συμμετέχοντες θα τερματίσουν μπροστά στον Λευκό Πύργο.

«Η διαδρομή του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου χαρακτηρίστηκε ήδη από τους ειδικούς ως μία από τις καλύτερες στον κόσμο. Μία διαδρομή υψηλών προδιαγραφών για τους δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου, καθώς και πολύ ευχάριστη για τους θεατές, αφού τους επιτρέπει να παρακολουθήσουν το μεγαλύτερο μέρος της κούρσας και συγχρόνως να απολαύσουν τη φθινοπωρινή νυχτερινή βόλτα τους στο κέντρο της όμορφης Θεσσαλονίκης. Αυτή η διαδρομή λοιπόν γίνεται ακόμα καλύτερη, επειδή οι συμμετέχοντες και ιδιαίτερα οι δρομείς υψηλού επιπέδου, υποστήριζαν ότι το ιδανικό θα ήταν αντί να υπάρχουν τρεις στροφές των 7 χιλιομέτρων, να γίνουν δύο στροφές των 10,5 χιλιομέτρων. Ενστερνιστήκαμε το αίτημά τους και η νέα διαδρομή θα έχει δύο στροφές στο ίδιο όμορφο σημείο της πόλης, θα προσφέρει και πάλι τη δυνατότητα για ρεκόρ και θα είναι η τέλεια διαδρομή, όπως αντιλαμβανόμαστε από τα σχόλια δρομέων κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της διοργάνωσης, κ. Δρόσος Χριστόπουλος.

Οκτώ λόγοι για να συμμετάσχεις στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο!

 

1. Η απαράμιλλη ομορφιά της παραθαλάσσιας διαδρομής

2. Η ξεχωριστή εμπειρία νυχτερινής διαδρομής

3. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς

4. Η διαρκής εμψύχωση από τους χιλιάδες θεατές που θα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης

5. Η άριστη ποιότητα οδοστρώματος

6. Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες στη Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο

7. Η πιστοποιημένη διαδρομή από την IAAF για τον Ημιμαραθώνιο και τον Δρόμο 5.000μ. και η ηλεκτρονική χρονομέτρησή της

8. Το επίσημο αναμνηστικό μετάλλιο, το πιστοποιητικό συμμετοχής, το επίσημο T-shirt της διοργάνωσης και τα διάφορα αναμνηστικά, για όλους τους συμμετέχοντες

Οι εγγραφές συνεχίζονται! Κλείσε θέση τώρα!

 

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν θέση στην εκκίνηση χωρίς καθυστέρηση!

 

Δηλώσεις συμμετοχής - Τρόποι εγγραφής:

 

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr

β. Με αποστολή της δήλωσης με e-mail στο info@thesshalfmarathon.org ή με fax στο 2310 200361

γ. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία της διοργάνωσης, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, προέκταση Αγ. Δημητρίου (τηλ.: 2310 200360), ή στο Περίπτερο Εγγραφών στο εμπορικό κέντρο “Mediterranean Cosmos” (στο Επίπεδο 0, κοντά στο Αίθριο)

δ. Απευθείας στις ομάδες των 50 φορέων κοινωνικής προσφοράς, που υποστηρίζουν και υποστηρίζονται από τη διοργάνωση στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης αυτής.

Αναλυτικά στοιχεία για τη δράση των συνεργαζόμενων κοινωνικών φορέων υπάρχουν στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, στον σύνδεσμοhttp://bit.ly/1Ol0Wss.

 

O 5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, της AIMS και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται από πλήθος θεσμικών φορέων, φορέων υποστήριξης και εθελοντικών φορέων. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org καιwww.thesshalfmarathon.gr.

 
SHARE:

BEST OF NETWORK

Στo Ελευθέριος Βενιζέλος το γιγαντιαίο Beluga Airbus

Ένα από τα πέντε Beluga Airbus που υπάρχουν στον πλανήτη προσγειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον ΔΑΑ Ελευθέριος Βενιζέλος

Τα ξένα μοντέλα που αναστατώνουν αυτή τη στιγμή την Αθήνα

Ό,τι πιο καυτό και ανερχόμενο ανακαλύψαμε στο τελευταίο casting που κάναμε. Γιατί η γνώση του αν η εντυπωσιακή 'αλλοδαπή' που συναντάς στο διάβα σου είναι τουρίστρια ή μοντέλο είναι δύναμη.

Survivor: Η πρώτη αποχώρηση και ο γυμνισμός του Χρανιώτη

Ποιος ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε χτες; Ποιος αποχώρησε οικειοθελώς και η κίνηση του Γιώργου Χρανιώτη που τράβηξε τα βλέμματα

Πόσο καλά ξέρεις τον παλιό μπασκετικό Άρη;

O 'Αυτοκράτορας' του ελληνικού μπάσκετ θέλει να επιστρέψει στους τίτλους. Πόσο καλά θυμάσαι τα χρυσά του χρόνια;

Τσακαλώτος: Πιάναμε τον στόχο και το ΔΝΤ άλλαξε τροπάριο

Πώς προέκυψε η πίεση για μείωση του αφορολόγητου και των συντάξεων, αποκαλύπτει ο υπουργός Οικονομικών, ασκώντας κριτική στη στάση του ΔΝΤ και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24