ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

"Τρέχουμε όλοι, κερδίζουμε όλοι στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος""

"Τρέχουμε όλοι, κερδίζουμε όλοι στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος""

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Ράνια Ρεμπούλη και η Αναστασία Μαρινάκου σας προσκαλούν να τρέξετε στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" και να βοηθήσετε όσους το έχουν ανάγκη.

Την Κυριακή 1η Απριλίου περισσότεροι από 21.000 δρομείς θα τρέξουν στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος". Έναν αγώνα που σου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρεις έμπρακτα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η Stoiximan, στηρίζοντας έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό, είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ονομαστικός χορηγός της διοργάνωσης και μέσα από τη Stoiximan Running Team προσφέρει τη δυνατότητα εγγραφής σε έμπειρους ή αρχάριους δρομείς ώστε να τρέξουν για καλό σκοπό, κατεβάζοντας το Stoiximan Running App.

Μέσα από την εφαρμογή, ο δρομέας επιλέγει το ίδρυμα που θέλει να στηρίξει και κάνει κάθε του βήμα έμπρακτη βοήθεια. Ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Ράνια Ρεμπούλη και η Αναστασία Μαρινάκου σας προσκαλούν να τρέξετε στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" και να βοηθήσετε όσους το έχουν ανάγκη.

Δείτε το μήνυμα τους.

Κατεβάστε κι εσείς το Stoiximan Running App και βοηθήστε όποιο ίδρυμα επιθυμείτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ