ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Το Sport24.gr τρέχει για σένα

Το Sport24.gr τρέχει για σένα

Είσαι από αυτούς που τρέχουν να προλάβουν; Πριν τρέξεις στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, το Sport24.gr έτρεξε για σένα και σου δίνει το δικαίωμα να πάρεις μέρος, έστω κι αν δεν πρόλαβες την προθεσμία.

Το SPORT 24 έχει “κλείσει” 50 συμμετοχές για τα 5 χλμ και άλλες 50 για το ενισχυμένο πακέτο του Ημιμαραθωνίου. Κάποια χρήματα μάλιστα θα πάνε για καλό σκοπό.

Οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας έκλεισαν, όμως το SPORT24, ως επίσημος διαδικτυακός χορηγός επικοινωνίας του Ημιμαραθωνίου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 4 Μαΐου, έχει διασφαλίσει 50 συμμετοχές ενισχυμένου πακέτου για τα 5χλμ. και 50 συμμετοχές ενισχυμένου πακέτου για τον Ημιμαραθώνιο.

Τέτοια κάνουμε... Τρέξτε να προλάβετε. Και τη συμμετοχή και τον τερματισμό.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΔΡΟΜΕΑ

Ημιμαραθώνιος Δρόμος

Ενισχυμένο Πακέτο 30 ευρώ

Αγώνας Δρόμου 5χλμ

Ενισχυμένο Πακέτο 25 ευρώ

Το ενισχυμένο πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει:

  • Αριθμό Συμμετοχής με chip ηλεκτρονικής χρονομέτρηση
  • Online ανακοίνωση αποτελεσμάτων
  • Έντυπο Ενημερωτικό Υλικό
  • Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του αγώνα (σταθμοί τροφοδοσίας)
  • Μετάλλιο Τερματισμού
  • Πιστοποιητικό Συμμετοχής με χρόνους τερματισμού
  • Επίσημο T-shirt του Αγώνα

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα μπορείς να δεις και εδώ:

http://www.athinahalfmarathon.gr/index.php

Σε περίπτωση που θέλεις και εσύ να συμμετέχεις, θα πρέπει να καταθέσεις άμεσα το ανάλογο ποσό στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της Eurobank μέχρι την Πέμπτη 01/5:

GR1702 6027 7000 071 0200 485400

Δικαιούχος: 24MEDIA Μ.ΕΠΕ

Το ποσό των 5 ευρώ από τη συμμετοχή του κάθε δρομέα, θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό στο ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ (http://www.kethea-strofi.gr/)

Στην αιτιολογία κατάθεσης, θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμo σου, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί μέχρι την Πέμπτη, στο εξής email:

[email protected]

Στο email που θα μας στείλεις, μαζί με το αντίγραφο της απόδειξης της κατάθεσης, θα πρέπει να αναφέρεις το Όνομα, το Επώνυμο και το Κινητό Τηλέφωνο Επικοινωνίας σου. Εμείς θα σου απαντήσουμε με email επιβεβαίωσης της εγγραφής σου και αναλυτικές λεπτομέρειες για την παραλαβή της από το Κέντρο Εγγραφών του Ημιμαραθώνιου.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ