ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Τρέξε και εσύ στο "Kallithea Run 2016"

Τρέξε και εσύ στο "Kallithea Run 2016"

Την Κυριακή 17 Απριλίου θα διεξαχθεί ο 5ος αγώνας “Τρέχοντας στην Καλλιθέα, Kallithea Run 2016”.

O Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας και ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας, με την έγκριση του ΣΕΓΑΣ (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά), διοργανώνουν την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 και ώρα 08:30, τον 5ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο στην Καλλιθέα με τον τίτλο, “Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run»2016”

Στα πλαίσια διεξαγωγής του παραπάνω δρομικού αθλητικού γεγονότος, το οποίο θα λάβει χώρα επί και κατά μήκος της Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως), με σημεία αναστροφής στον αγώνα των 5χλμ και 10χλμ την οδό Αγ. Πάντων και Ισμήνης και με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Δαβάκη, στην οποία θα υπάρχουν και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της διοργάνωσης, θα διεξαχθούν οι Αγώνες Δρόμων 10Χλμ(2 φορές η διαδρομή των 5χλμ.) και 5Χλμ., σκυταλοδρομία 4x2,5 χλμ και ο κοινωνικός Αγώνας Δρόμου 2,5Χλμ.

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται για τις 08:30 στις 17/04/16, όπου και θα είναι κλειστή η Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) από το ύψος της οδού Αγ. Πάντων και οι κάθετοι σε αυτήν δρόμοι έως και την οδό Ισμήνης, από τις 08:30 έως τις 11:30

Πρόθεση μας είναι να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή Μαθητών, Δημοτών μας αλλά και δρομέων από όμορους Δήμους, με στόχο να συμμετέχουν 2.500 άτομα.

Επίσης το Σάββατο 16/04/16 από 10:00 – 20.00 στην Πλατεία Δαβάκη θα λειτουργήσει το κέντρο εγγραφών της διοργάνωσης, στα πλαίσια γιορτής της πόλης της Καλλιθέας καθώς την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν και ανοιχτά μαθήματα Zumba και Aerobic στην Πλατεία Δαβάκη .

Ο Δήμος Καλλιθέας και η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης, Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run», θέλοντας να συμβάλλει στην ανοδική πορεία και την περαιτέρω ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα καθώς και να προσφέρει αυτήν την εναλλακτική μορφή άθλησης στους Δημότες αλλά και σε όλους τους δρομείς προχώρησε στην πρόσκληση συμμετοχής στον Αγώνα, προσδοκώντας στην ενεργή συμμετοχή των πολιτών, με αποτέλεσμα η διοργάνωση να καθιερωθεί ως θεσμός και να αναγνωριστεί από την IAAF.

Αναλυτικά τα θέματα της σημερινής ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ:

  • Παρουσίαση των Συνεργαζόμενων κοινωνικών Φορέων (Special Olympics Hellas, Σωματεία Τυφλών, Α βάθμια και Β βάθμια Εκπαίδευση, Αθλητικά Σωματεία Καλλιθέας, Αθλητικά Προγράμματα Δήμου)
  • Παρουσίαση των Συνεργαζόμενων κρατικών Φορέων (τροχαία Καλλιθέας, ΟΑΣΑ)
  • Σκοποί του αγώνα.

Χορηγός επικοινωνίας του αγώνα είναι το Sport24.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ