ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Το video - αφιέρωμα στον 7ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό video για τα όσα έγιναν το πρωί της Κυριακής 18 Μαρτίου στο κέντρο της πόλης.

Ούτε η.. βροχή πτόησε τους χιλιάδες δρομείς που «πλημμύρισαν» το κέντρο της πόλης και ανάμεσα σε αυτούς 500 δρομείς από 55 χώρες του εξωτερικού. Το Κέντρο της Αθήνας είχε ατμόσφαιρα γιορτινή, όχι μόνο από τους δρομείς, αλλά και τους θεατές που - παρά την βροχή - κατέβηκαν στους δρόμους να υποστηρίξουν τους δικούς τους και μη συμμετέχοντες.

Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό του Ημιμαραθωνίου Αθήνας την ERGO (Ασφαλιστική Εταιρεία) πέτυχαν και φέτος μία μεγάλη αύξηση στις εγγραφές του γεγονότος οι οποίες έφθασαν τις 21.000 (από 19.100 το 2017).

Από το πρωί της Κυριακής και μέχρι το μεσημέρι, όταν και ολοκληρώθηκαν οι αγώνες, το ιστορικό κέντρο της πόλης γέμισε με δρομείς, μουσική και πολλά χαμόγελα από τους χιλιάδες ανθρώπους που είτε συμμετείχαν τρέχοντας είτε απλά βρέθηκαν στο Σύνταγμα και τους γύρο δρόμους για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Δείτε ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του αγώνα στο video που ετοίμασαν οι διοργανωτές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ