ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

To τιτίβισμα του Γκεμπρεσελασιέ για την βράβευση της AIMS

To τιτίβισμα του Γκεμπρεσελασιέ για την βράβευση της AIMS

Την απόλυτη ικανοποίηση του, που θα έρθει στην Αθήνα για τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, εξέφρασε ο Ολυμπιονίκης Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ.

Ο Αιθίοπας δρομέας και ένας από τους κορυφαίους αθλητές του πλανήτη στους δρόμους μεγάλων αποστάσεων, θα τιμηθεί από την AIMS στο Γκαλά, που θα γίνει την Παρασκευή (11/11), δύο ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του Μαραθωνίου.

Με τιτίβισμα στο λογαριασμό του στο twitter, o Γκεμπρεσελασιέ δήλωσε: «Αυτή δεν είναι πρόσκληση που γίνεται κάθε μέρα. Με τιμάει. Θα είμαι εκεί στις 11 Νοεμβρίου», ενώ πόσταρε και φωτογραφία με την επίσημη πρόσκληση που του έγινε.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τον Αιθίοπα Ολυμπιονίκη ακολουθούν στο twitter 187.000 άτομα.

Μία ακόμα συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με την Περιφέρεια Αττικής

Στα γραφεία της ομοσπονδίας βρέθηκε σήμερα ο Περιφερειακός σύμβουλος εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού Σπύρος Πάντζας και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο και τον ειδικό γραμματέα της ομοσπονδίας Θανάση Ράπτη.

Στη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά η καλή συνεργασία με την Περιφέρεια, που αποτελεί αρωγό στην προσπάθεια της ομοσπονδίας σε όλα τα επίπεδα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν την επιτάχυνση της διαδικασίας που αφορά στο κλειστό της Παιανίας, προκειμένου να ξεπεραστεί το γραφειοκρατικό κομμάτι και να ξεκινήσουν, οι όποιες ανακατασκευές απαιτούνται για να μπορέσει και πάλι το στάδιο να παραδοθεί προς χρήση.

Παράλληλα ο κ. Πάντζας διαβεβαίωσε πως θα συμβάλει στην δημιουργία ανοιχτού προπονητηρίου στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, η κατασκευή του οποίου θα αναβαθμίσει προπονητικά την ευρύτερη περιοχή. Τέλος η Περιφέρεια αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλία ενισχύσης του στίβου της Αττικής με αθλητικό εξοπλισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ