ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Τελευταία ευκαιρία για συμμετοχή στον Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Τελευταία ευκαιρία για συμμετοχή στον Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Τελευταία ευκαιρία για συμμετοχή στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Νέες εγγραφές στο Περίπτερο 13 της ΔΕΘ, από την Πέμπτη (30/03).

Από τις 13:00 μεσημέρι της Πέμπτης (30/03) θα διατίθενται οι 1.500 τελευταίες θέσεις για τον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», μέσω του Κέντρου Εγγραφών (Registration Center) που θα λειτουργήσει στο Περίπτερο 13 της ΔΕΘ HELEXPO. Η παράδοση του αθλητικού εξοπλισμού στους ήδη εγγεγραμμένους δρομείς θα γίνεται από το ίδιο σημείο, από την Πέμπτη (30/03) έως και το Σάββατο (01/04).

Με δεδομένη την πρωτοφανή ανταπόκριση του κόσμου, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε και φέτος να ανοίξει το Κέντρο Εγγραφών μία ημέρα νωρίτερα από ό,τι συνήθως, προκειμένου να δεχθεί νέες δηλώσεις συμμετοχής και να ικανοποιήσει τους πάρα πολλούς ενδιαφερόμενους που δεν πρόλαβαν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους έγκαιρα.

Οι 1.500 επιπλέον θέσεις που εξασφάλισε η Οργανωτική Επιτροπή θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων από το Περίπτερο 13 της ΔΕΘ HELEXPO, που θα είναι ανοιχτό την Πέμπτη (31/03, ώρες 13:00 - 19:00), την Παρασκευή (01/04, ώρες 10:00 - 19:00) και το Σάββατο (02/04, ώρες 10:00 - 19:00).

Από το Κέντρο Εγγραφών, κατά τις ίδιες ημέρες και ώρες, θα μπορούν να παραλαμβάνουν τον αθλητικό εξοπλισμό τους και όλοι όσοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση.

Οι δρομείς που θα εξασφαλίσουν μία από τις 1.500 τελευταίες θέσεις θα παραλάβουν όλο τον προβλεπόμενο εξοπλισμό, εκτός του αναμνηστικού T-shirt, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλουν προσαύξηση για την εκπρόθεσμη εγγραφή τους.

Αύριο, Πέμπτη (30/03), στις 12:00 θα ανοίξουν και οι πύλες της 2ης διεθνούς έκθεσης αθλητικών ειδών & εξοπλισμού Sportexpo Marathon, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ HELEXPO σε συνεργασία με τον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με οποιαδήποτε μορφή αθλητικής δραστηριότητα, περιλαμβάνοντας πολλές συμμετοχές αλλά και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις.

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ