ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Run Greece Ιωάννινα: Με ίδια διαδρομή προς την επιτυχία

Run Greece Ιωάννινα: Με ίδια διαδρομή προς την επιτυχία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, θα διεξαχθούν στα Ιωάννινα οι αγώνες της σειράς Run Greece 2016, με χιλιάδες δρομείς που θα κατακλύσουν τους δρόμους της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό, η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ενημερώνει όλους τους συμμετέχοντες δρομείς για την οριστικοποίηση της διαδρομής του αγώνα, η οποία θα είναι και φέτος η ίδια με τα προηγούμενα χρόνια.

Αν και υπήρξαν ανακοινώσεις μικρής τροποποίησης της διαδρομής, ωστόσο αυτές δεν θα υλοποιηθούν καθώς τα εμπορικά καταστήματα της πόλης θα είναι ανοικτά την Κυριακή 8 Μαΐου ενώ θα πραγματοποιηθούν και διάφορες εκδηλώσεις από τοπικούς φορείς.

Η διαδρομή του Αγώνα Run Greece ΙΩΑΝΝΙΝΑ είναι η εξής: Εκκίνηση από την οδό Αβέρωφ (στο ύψος και από την πλευρά της πλατείας Πύρρου) με κατεύθυνση προς τη λίμνη ακολουθώντας τις οδούς: Αβέρωφ – Κ. Καραμανλή (αριστερά) – Διονυσίου Φιλοσόφου (δεξιά) – Γαριβάλδη (από την πλευρά της λίμνης) – Αρχιεπισκόπου Μακαρίου (συν. στην πλευρά της λίμνης) – δεξιά αναστροφή στο ύψος της Γ. Γεννηματά – Αρχιεπισκόπου Μακαρίου (προς την πλευρά της πόλης) – Γαριβάλδη (συν. στην πλευρά της πόλης) – Εθνικής Αντιστάσεως (αριστερά) – Αβέρωφ (αριστερά και στην αριστερή πλευρά) και Τερματισμός στην Αψίδα Εκκίνησης / Τερματισμού στην Πλατεία Πύρρου.

Photo credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ