ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Ρεμπούλη: "Χαρούμενη για το 3Χ3, είχα άγχος λόγω των τραυματισμών"

Ρεμπούλη: "Χαρούμενη για το 3Χ3, είχα άγχος λόγω των τραυματισμών"

Η Ράνια Ρεμπούλη εξέφρασε τη χαρά της για το γεγονός πως ήταν η πρώτη Ελληνίδα που τερμάτισε στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, υποστήριξε πως δεν το περίμενε λόγω των τραυματισμών, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

H Ράνια Ρεμπούλη ήταν για τρίτη σερί χρονιά η πρώτη Ελληνίδα που τερμάτισε στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο σε 02:49:06. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, τις προσπάθειες της οποίας στηρίζει η Stoiximan.gr, εξέφρασε τη χαρά της για την επιτυχία, υποστήριξε πως δεν το περίμενε λόγω των τραυματισμών, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, το ήθελα πάρα πολύ το 3Χ3. Είχα πολύ άγχος, γιατί έρχομαι από μία δύσκολη χρονιά με πολλούς τραυματισμούς. Έκανα ένα μήνα προετοιμασία λόγω των τραυματισμών. Δεν περίμενα πως θα τερματίσω πρώτη, γιατί δεν ήξερα πόσο έτοιμο είναι το σώμα μου για τον Μαραθώνιο. Η νίκη μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω με περισσότερο πείσμα και θέληση. Θέλω να ευχριστώ τον κόσμο για την ενθάρρυνση καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Ο κόσμος καταλαβαίνει την προσπάθεια και τον πόνο μας. Είμαι υπερήφανη που τερμάτισα ως Ελληνίδα στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Παναγιώτη Χαραμή, καθώς και τους χορηγούς μου, Stoiximan.gr, AdidasRhodes, Τerranova, Garmin και Amstel Free", δήλωσε η Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ