ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Ρεμπούλη: "Θέλω να διεκδικήσω τη νίκη"

Ρεμπούλη: "Θέλω να διεκδικήσω τη νίκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ράνια Ρεμπούλη μίλησε για τη συμμετοχή της στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και έθεσε ως στόχο τη νίκη της στην αυθεντική διαδρομή.

Το 2014 βρέθηκε στην εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου με την άγνοια και την απειρία ενός αθλητή, που ξεκινά τα βήματα του στο επίπονο αγώνισμα και κατέλαβε την τρίτη θέση στο Πανελληνίο Πρωτάθλημα.

Το 2015 γνωρίζοντας πλέον τις...παγίδες και τις δυσκολίες της διαδρομής κατάφερε να μπει πρώτη στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Η Ράνια Ρεμπούλη θα προσπαθήσει φέτος να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο συνδυάζοντας τον με μια επίδοση καλύτερο από το 2.51.23 του 2015.

Η αθλήτρια του Παναγιώτη Χαραμή προέρχεται από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, στη διάρκεια της οποίας κατέκτησε την έκτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ και συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η συμμετοχή της στην 34η στάση του θεσμού δεν θα είναι τυπική. "Θέλω να διεκδικήσω τη νίκη και να τη συνδυάσω με μια καλή εμφάνιση. Είναι η τρίτη μου παρουσία στην αυθεντική διαδρομή και ελπίζω να έχει εξίσου καλά και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από τα δύο άλλα", είπε η Ράνια Ρεμπούλη και συμπλήρωσε: "Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος είναι μια σπουδαία διοργάνωση, μια γιορτή για δρομείς και πολίτες. Η φετινή διοργάνωση έχει μεγαλύτερη σημασία για εμάς τους αθλητές, καθώς στο Παναθηναϊκό στάδιο θα παρελάσει και η Ολυμπιακή Ομάδα του Ρίο". Η Ρεμπούλη έχει ατομικό ρεκόρ 2.39.52 από τον μαραθώνιο του Βερολίνο τον Σεπτέμβριο του 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ