ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Ρεκόρ συμμετοχών στον Ημιμαραθώνιο

Ρεκόρ συμμετοχών στον Ημιμαραθώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μικρό περιθώριο έχουν όσοι δεν δήλωσαν συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας για να το πράξουν με τις εγγραφές να έχουν σπάσει ήδη κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Η on- line διαδικασία εγγραφών της φετινής διοργάνωσης του Ημιαραθωνίου (20 Μαρτίου) ολοκληρώθηκε και κάθε κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής στον αγώνα ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Αυτοί που ξεχάστηκαν να δηλώσουν συμμετοχή οφείλουν όσο πιο έγκαιρα μπορούν, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ/ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ του ΣΕΓΑΣ ώστε να υποβάλλουν εκπρόθεσμη εγγραφή.

Έντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθούν οι τελικές λίστες εκκίνησης όλων των αγώνων δρόμου, ενώ θα σταλεί ενημερωτικό e-mail σε όλους τους δρομείς με τον αριθμό συμμετοχής τους και πληροφορίες για τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της HALF MARATHON EXPO και του Κέντρου Έγγραφών της διοργάνωσης, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό και το πακέτο συμμετοχής τους. Σημειώνεται ότι η αποστολή των παραπάνω e-mails θα γίνει σταδιακά και θα ολοκληρωθεί σε διάστημα έξι ημερών.

Πάνω από 18.000 δρομείς θα συμμετάσχουν στους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης (Ημιμαραθώνιος Δρόμος, Αγώνας Δρόμου 5χλμ, Αγώνας Δρόμου 3χλμ και Αγώνας για ΑμεΑ & Special Olympics).

Ο ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Έπιτροπή του αγώνα θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους δρομείς, τις εταιρείες, τους φορείς και τους συλλόγους που με το ενδιαφέρον τους στον αγώνα στηρίζουν άλλη μια χρονιά τη διοργάνωση

Και φέτος ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας θα είναι μια μοναδική γιορτή, ένα γεγονός από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανένας.

Photo credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ