ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Πρόσκληση Μπουτάρη στη μεγαλύτερη γιορτή της Θεσσαλονίκης

Πρόσκληση Μπουτάρη στη μεγαλύτερη γιορτή της Θεσσαλονίκης
Μπουτάρης

Το δικό του μήνυμα ενόψει του Stoiximan.gr 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έστειλε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. (VIDEO)

Το δικό του μήνυμα ενόψει του Stoiximan.gr 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έστειλε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, καλώντας τους Θεσσαλονικείς κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν στη διοργάνωση της Κυριακής 2 Απριλίου:

«Καλώ όλο τον κόσμο στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 2 Απριλίου. Η φετινή διοργάνωση έχει σπάσει κάθε ρεκόρ συμμετοχών, καθώς έχουμε ήδη πάνω από 21.000 εγγεγραμμένους δρομείς. Πρόκειται για το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της πόλης, ενώ η υποστήριξη που υπάρχει από τη Stoiximan.gr, ονομαστικό χορηγό της διοργάνωσης, είναι εξαιρετική. Δεν αποτελεί απλώς ένα αθλητικό γεγονός, αλλά αφορά όλη την οικογένεια... Μπαμπάδες, μαμάδες, παιδιά, θείους, θείες, ακόμη και παππούδες και γιαγιάδες, τους καλούμε να έρθουν όλοι στη μεγάλη γιορτή της πόλης!».

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, με αφετηρία την κεντρική πλατεία της Πέλλας στις 08:00 και τερματισμό στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, στο αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται οι Δρόμοι Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ., καθώς και ο Δρόμος 1.000μ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων.

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Δρόμος Αθλητισμού, Διαδρομή Πολιτισμού. Θα είμαστε όλοι εκεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ