ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Παράταση των εγγραφών έως 13 Απριλίου

Παράταση των εγγραφών έως 13 Απριλίου

Η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Αυθεντικού Κλασσικού Ημιμαραθώνιου Μαραθώνα, αποφάσισε την παράταση των εγγραφών έως την Τετάρτη 13 Απριλίου.

Τις τελευταίες ημέρες, η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και οι δηλώσεις συμμετοχής αυξάνονται σε καθημερινή βάση. Έτσι, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε την παράταση των εγγραφών για 5 επιπλέον μέρες.

Εκείνο που οφείλουμε να διευκρινίσουμε είναι πως όσοι δρομείς δηλώσουν συμμετοχή, μετά και την 8η Απριλίου, δηλαδή από το Σάββατο 9 Απριλίου μέχρι και την Τετάρτη 13 Απριλίου, στα νούμερα που θα παραλάβουν για το μπλουζάκι, δεν θα αναγράφεται όνομα.

Να υπενθυμίσουμε πως το κόστος συμμετοχής, για τον Ημιμαραθώνιο ανέρχεται στα 15 ευρώ με τεχνικό μπλουζάκι και στα 10 χωρίς. Για τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 3.000 μ., το αντίστοιχο κόστος είναι 10 και 5 ευρώ, ενώ για τη Σκυταλοδρομία Ημιμαραθωνίου (4Χ5.274,25) το κόστος ανέρχεται στα 50 ευρώ.

Αναφορικά, με τον αγώνα 1.000 μ. για παιδιά Δημοτικού (Δ’, Ε’, ΣΤ’ Τάξης), δεν υπάρχει κάποιο κόστος, καθώς είναι δωρεάν.

Αναλυτικά, όλες οι λεπτομέρειες θα τις βρείτε στη φόρμα εγγραφής, καθώς και στη προκήρυξη του αγώνα, που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.half-marathon.gr

Επιπλέον, όσοι δεν επιθυμούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους, μπορούν να το κάνουν μέσω έντυπης αίτησης, στο RUNNER STORE, που στεγάζεται στο GOLDEN HALL, στο Μαρούσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ