ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Παραλαβή πακέτου συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα

Παραλαβή πακέτου συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα

Η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Αυθεντικού Κλασσικού Ημιμαραθώνιου Μαραθώνα προχώρησε σε αναλυτική ενημέρωση των συμμετεχόντων για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής.

Μια μέρα πριν ολοκληρωθούν οι εγγραφές, για τον 3ο Αυθεντικό Κλασσικό Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα, της 17ης Απριλίου, η Οργανωτική Επιτροπή, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, αναφορικά με την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής.

«Η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Ημιμαραθωνίου Μαραθώνα ενημερώνει τους συμμετέχοντες για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής τους στον αγώνα: Λόγω των μαζικών εγγραφών των τελευταίων 24ωρων, η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής του 3ου Ημιμαραθωνίου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου από τις 11:00 έως τις 18:00 στο Runner Store, στο Golden Hall, στο Μαρούσι.

Σημειώνεται πως έτοιμα πακέτα συμμετοχής θα παραλάβουν μόνο όσοι έχουν πληρώσει την εγγραφή τους, μέχρι και την Τετάρτη 13 Απριλίου, οπότε και εκπνέει η προθεσμία για τις εγγραφές.

Όσοι δεν παραλάβουν το πακέτο τους από το Runner Store, θα μπορούν να το παραλάβουν την Κυριακή 17 Απριλίου, το αργότερο έως τις 08:30, μια ώρα δηλαδή, πριν την έναρξη του 3ου Ημιμαραθώνιου Μαραθώνα».

Ενημέρωση για την επιβεβαίωση συμμετοχής

Η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Αυθεντικού Κλασσικού Ημιμαραθώνιου Μαραθώνα, ενημερώνει τους συμμετέχοντες, αναφορικά με την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους.

«Με την ολοκλήρωση των εγγραφών του 3ου Ημιμαραθώνιου Μαραθώνα, τα μεσάνυχτα (24:00) της Τετάρτης 13 Απριλίου, όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν τα σχετικά e mail επιβεβαίωσης.

Επιπλέον, όσοι επιθυμούν να επιβεβαιώσουν τηλεφωνικά τη συμμετοχή τους, μπορούν να καλέσουν στο 211 1168240».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ