ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Οι πρωταθλητές τιμούν τον Μαραθώνα

Οι πρωταθλητές τιμούν τον Μαραθώνα

Τα μεγάλα ονόματα του Κλασσικού Αθλητισμού τιμούν τον Μαραθώνα, καθώς σε καθημερινή βάση προστίθενται πλέον, συμμετοχές, για τον 3ο Ημιμαραθώνιο της 17ης Απριλίου.

Τα μεγάλα ονόματα του Κλασσικού Αθλητισμού τιμούν τον Μαραθώνα, καθώς σε καθημερινή βάση προστίθενται πλέον, συμμετοχές, για τον 3ο Ημιμαραθώνιο της 17ης Απριλίου. Έτσι, μετά τη Μαρία Πρωτόπαππα, επί σειρά ετών πρωταθλήτρια στους δρόμους αντοχής και κάτοχο του Πανελληνίου ρεκόρ στα 5.000 μ., δύο ακόμη Ελλήνιδες πρωταθλήτριες θα δώσουν το παρών στον Αυθεντικό Κλασσικό Ημιμαραθώνιο.

Ο λόγος, για τη Χρυσοστομία Ιακώβου, χρυσή Μεσογειονίκη και κάτοχο του Πανελληνίου ρεκόρ των 10.000 μ., καθώς και την Γεωργία Τσάφου, παλαιά πρωταθλήτρια δρόμων αντοχής και ημιαντοχής.

«Μέσα» και ο Σωτηρόπουλος

Ένα ακόμη σπουδαίο όνομα με βαριά «κληρονομιά», είναι αυτό του Χρήστου Σωτηρόπουλου, που επίσης θα τρέξει στις 17 Απριλίου στο Μαραθώνα. Το 1991 αναδείχθηκε 3ος Μεσογειονίκης στον Κλασσικό Μαραθώνιο, ενώ στη μακρόχρονη πορεία του, έχει καταγράψει ανάλογες σημαντικές επιτυχίες.

Να υπενθυμίσουμε πως τον 3ο Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα, θα τιμήσουν με τη παρουσία τους οι Δήμος Μαγγίνας, Κωνσταντίνος Νακόπουλος, Άγγελος Βασιλείου, ενώ αναφορικά με τις γυναικείες συμμετοχές οι Ελένη Φιλάνδρα, Αναστασία Μαρινάκου και Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ