ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Οι Πρωταθλητές πάνε Μαραθώνα!

Οι Πρωταθλητές πάνε Μαραθώνα!

Σπουδαία ονόματα του ελληνικού στίβου θα πάρουν μέρος στον 3ο Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα, στις 17 Απριλίου.

Οι πρώτες συμμετοχές Ελλήνων πρωταθλητών είναι γεγονός και όπως γίνεται αντιληπτό, ο ανταγωνισμός προβλέπεται μεγάλος, καθώς στην πορεία, θα προστεθούν κι άλλοι σημαντικοί αθλητές.

Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τις πρώτες συμμετοχές, όπως έγιναν γνωστές από την Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Ημιμαραθωνίου Μαραθώνα.

Στους άνδρες, θα πάρει μέρος ο Δήμος Μαγγίνας, πρωταθλητής Ελλάδας στα 5.000 και 10.000μ. τα τελευταία χρόνια, όπως και στον Ανώμαλο Δρόμο, μέλος της Εθνικής ομάδας.

Ο Βαλκανιονίκης Κωνσταντίνος Νακόπουλος, επίσης μέλος της Εθνικής ομάδας, πρωταθλητής στα 800 και 1.500 μ. και κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στα 800μ. κλειστού στίβου.

Τρίτη και εξίσου σημαντική συμμετοχή, αυτή του Άγγελου Βασιλείου, κάτοχο του Πανελληνίου ρεκόρ εφήβων κλειστού στίβου στα 1.500 μ., Βαλκανιονίκης Ανδρών, καθώς και Παγκόσμιος πρωταθλήτης Εφήβων στο Τριάθλο.

Με… άρωμα Λονδίνου

Στις γυναίκες, στην ιστορική αφετηρία του Μαραθώνα, θα δώσει το παρών, η Ελένη Φιλάνδρα, Μεσογειονίκης στα 800μ., κάτοχος του Παννελληνίου ρεκόρ κλειστού στίβου (800μ.), έχοντας πάρει μέρος στα ημιτελικά των 800 μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου!

Μεγάλο όνομα του κλασσικού αθλητισμού και η Αναστασία Μαρινάκου, η οποία κατέκτησε την 4η θέση στους Πανευρωπαϊκούς Νεανίδων το 2015 στα 1.500 μ. Είναι Βαλκανιονίκης και πρωταθλήτρια Ελλάδας, με πανελλήνια ρεκόρ σε 1.500μ. και 3000. κλειστού και ανοιχτού στίβου Νεανίδων.

Τέλος, το πάζλ των πρωταθλητών συμπληρώνει η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, πρωταθλήτρια Νεανίδων και Βαλκανιονίκης κλειστού στίβου στα 800μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ