ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΘΕΜΑ
Λεωφόρος, η επιστροφή
Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο από τη νέα σεζόν είναι δεδομένη. Δείτε πώς εξελίσσονται τα έργα στο "Απ. Νικολαΐδης", αλλά και πώς βλέπουν αυτήν την κίνηση οι καταστηματάρχες της περιοχής (videos)
Ο Ιβάν Ελγκέρα και ο Έντβιν Φαν ντερ Σαρ τερμάτισαν στο μαραθώνιο της Νέας Υόρκης. Ο Άλεξ Ζανάρντι νίκησε στην κατηγορία του!
Ο Ιβάν Ελγκέρα είναι... παλιά καραβάνα στους μαραθώνιο. Ο παλαίμαχος διεθνής Ισπανός ποδοσφαιριστής συμμετείχε και πέρυσι στον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και φέτος έκανε το ντεμπούτο του στο μαραθώνιο της Νέας Υόρκης.
Ο πάλαι ποτέ αμυντικός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης τερμάτισε σε τέσσερις ώρες, πέντε λεπτά και 28 δευτερόλεπτα. Αρκετές θέσεις πίσω του βρέθηκε ο Έντβιν Φαν ντερ Σαρ.
Ο σπουδαίος Ολλανδός τερματοφύλακας που κρέμασε πέρυσι τα γάντια του έτρεχε για πρώτη φορά σε μαραθώνιο. Το πάλαι ποτέ "ασχημόπαπο" διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση και τερμάτισε σε τέσσερις ώρες, 19 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα, συγκεντρώνοντας χρήματα για το ίδρυμα Laureus.
Από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο
Ο Ιταλός οδηγός Άλεξ Ζανάρντι βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στο όνειρο του: Τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στο άθλημα της χειροποδηλασίας.
Ο πρώην οδηγός της Williams με δύο τίτλους στο C.A.R.T (τα Indycars) τερμάτισε πρώτος με το χειροποδήλατο του σε μια ώρα, 13 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα. Ο Ζανάρντι έμεινε παράλυτος μετά από ατύχημα στη Γερμανία το 2001 και αποτελεί παράδειγμα θέλησης και πίστης.
Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο από τη νέα σεζόν είναι δεδομένη. Δείτε πώς εξελίσσονται τα έργα στο "Απ. Νικολαΐδης", αλλά και πώς βλέπουν αυτήν την κίνηση οι καταστηματάρχες της περιοχής (videos)
Ξεκίνησε την Τρίτη (21/5) στην αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ η διαδικασία των αδειοδοτήσεων με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα να αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Ο Άρης δεν παρέστη στην ΕΠΟ
Η τριετία του Ζοζέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν επιτυχημένη ή αποτυχημένη; Τί πέτυχε και τί όχι τελικά ο Special One; Οι στόχοι, οι τίτλοι, ο σύλλογος, οι παίκτες, οι φίλαθλοι, οι μεταγραφές, οι αντίπαλοι. Ο Θανάσης Κρεκούκιας παίρνει θέση και περιμένει τα δικά σας σχόλια.
Σύμφωνα με το Δημήτρη Διαμαντίδη, μόνο ο Σπανούλης μπορούσε να σταθεί στο ΝΒΑ από τους Έλληνες παίκτες, ενώ παραδέχτηκε ότι στο Final-4 υποστήριζε την ελληνική ομάδα, δηλαδή τον Ολυμπιακό
Κανένα θέμα με Γιοβάνοβιτς λένε στον Ολυμπιακό επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τον μάνατζερ του Σέρβου που διέψευσε στον redplanet.gr τα βελγικά δημοσιεύματα για πρόταση των ''ερυθρολεύκων'' στον παίκτη.
Ο Κώστας Καίσαρης βάζει στο ζύγι τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Τον Παναθηναϊκό της Σούπερλιγκ με τον Αλαφούζο και την ΑΕΚ της Γ' Εθνικής με τον Μελισσανίδη, και βλέπει κατά πού γέρνει η πλάστιγγα.
περισσότερα
περισσότερα