ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

O Μαραθώνιος της προσφοράς και των ρεκόρ σε Infographic

O Μαραθώνιος της προσφοράς και των ρεκόρ σε Infographic

Ο αριθμός των συμμετεχόντων, τα Ιδρύματα που στηρίχθηκαν και αρκετά ακόμα ενδιαφέροντα στοιχεία για τον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" σε ένα Infographic.

Τα ρεκόρ, οι διακρίσεις και οι δυνατές συγκινήσεις έδωσαν για μία ακόμα χρονιά ξεχωριστό χρώμα στη μεγάλη γιορτή του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου "Μέγας Αλέξανδρος" στη Θεσσαλονίκη, μία διοργάνωση που άφησε σε όλους τους συμμετέχοντες τις καλύτερες αναμνήσεις.

Χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας, από κάθε σημείο της Ελλάδας και του… πλανήτη, βρέθηκαν στη συμπρωτεύουσα όπου έζησαν την εμπειρία του Μαραθωνίου, σε ένα σκηνικό γεμάτο πάθος, ζωντάνια, προσπάθεια, αλλά και χαμόγελα και αλληλεγγύη.

Στο «δρόμο της προσφοράς», περισσότεροι από 2.000 δρομείς της Stoiximan Running Team, έτρεξαν για καλό σκοπό, στηρίζοντας με τα χιλιόμετρά τους Κοινωνικούς Φορείς της Θεσσαλονίκης μέσα από την εφαρμογή Stoximan Running Team App.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων, τα Ιδρύματα που στηρίχθηκαν και αρκετά ακόμα ενδιαφέροντα στοιχεία για τον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" στο Infographic που ακολουθεί:

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24