ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Ο Ελγκέρα νίκησε τον Φαν ντερ Σαρ

Ο Ελγκέρα νίκησε τον Φαν ντερ Σαρ

Ο Ιβάν Ελγκέρα και ο Έντβιν Φαν ντερ Σαρ τερμάτισαν στο μαραθώνιο της Νέας Υόρκης. Ο Άλεξ Ζανάρντι νίκησε στην κατηγορία του!

Ο Ιβάν Ελγκέρα είναι... παλιά καραβάνα στους μαραθώνιο. Ο παλαίμαχος διεθνής Ισπανός ποδοσφαιριστής συμμετείχε και πέρυσι στον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και φέτος έκανε το ντεμπούτο του στο μαραθώνιο της Νέας Υόρκης.

Ο πάλαι ποτέ αμυντικός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης τερμάτισε σε τέσσερις ώρες, πέντε λεπτά και 28 δευτερόλεπτα. Αρκετές θέσεις πίσω του βρέθηκε ο Έντβιν Φαν ντερ Σαρ.

Ο σπουδαίος Ολλανδός τερματοφύλακας που κρέμασε πέρυσι τα γάντια του έτρεχε για πρώτη φορά σε μαραθώνιο. Το πάλαι ποτέ "ασχημόπαπο" διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση και τερμάτισε σε τέσσερις ώρες, 19 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα, συγκεντρώνοντας χρήματα για το ίδρυμα Laureus.

Από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο

Ο Ιταλός οδηγός Άλεξ Ζανάρντι βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στο όνειρο του: Τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στο άθλημα της χειροποδηλασίας.

Ο πρώην οδηγός της Williams με δύο τίτλους στο C.A.R.T (τα Indycars) τερμάτισε πρώτος με το χειροποδήλατο του σε μια ώρα, 13 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα. Ο Ζανάρντι έμεινε παράλυτος μετά από ατύχημα στη Γερμανία το 2001 και αποτελεί παράδειγμα θέλησης και πίστης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ