ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

O Δήμαρχος Λαρισαίων καλωσορίζει τις σκυταλοδρομίες!

O Δήμαρχος Λαρισαίων καλωσορίζει τις σκυταλοδρομίες!

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης μίλησε για το Βίκος Street Relays το οποίος θα φιλοξενηθεί στην πόλη του την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

Το υπέροχο ταξίδι των Βίκος Street Relays ανά την Ελλάδα συνεχίζεται με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, καθώς ολοένα και περισσότεροι αθλητές δηλώνουν συμμετοχή, τρέχουν και αναδεικνύουν τα ιδεώδη του αθλητισμού, στηρίζοντας παράλληλα μέσω της αγωνιστικής τους δράσης, συλλόγους και σωματεία που προσφέρουν πλούσιο κοινωνικό έργο στις πόλεις στις οποίες φιλοξενούνται οι αγώνες.

Επόμενη στάση για τη μοναδική σειρά αγώνων σκυταλοδρομιών δρόμου, η Λάρισα! Η μεγαλύτερη πόλη της Θεσσαλίας με την τεράστια παράδοση στον αθλητισμό, τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο, μπήκε για πρώτη φορά φέτος στο πρόγραμμα των Βίκος Street Relays. Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου χιλιάδες Λαρισαίοι όλων των ηλικιών, μέλη τοπικών συλλόγων και φορέων, αθλητές και ερασιτέχνες δρομείς θα φτιάξουν ομάδες και θα τρέξουν, έχοντας ως σημείο εκκίνησης αλλά και τερματισμού την Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Παράλληλα εκτός από τη συμμετοχή τους στην εντυπωσιακή αυτή αθλητική γιορτή, θα στηρίξουν έμπρακτα το «Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Λάρισας», δείχνοντας για ακόμα μία φορά πως o υψηλός συμβολισμός της σκυτάλης μπορεί να έχει και ουσιαστικό χαρακτήρα.

Ο αγώνας δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς τη συνδρομή του Δήμου Λαρισαίων. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος της πόλης κος. Απόστολος Καλογιάννης: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως πραγματοποιούνται τέτοιες δράσεις οι οποίες προωθούν τον μαζικό αθλητισμό, αφού στις σκυταλοδρομίες μπορούν να συμμετάσχουν από παιδιά μέχρι και άνθρωποι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

«Παράλληλα ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στον αστικό ιστό και έτσι θα αναδειχθούν ξεχωριστά σημεία της πόλης όπως το αρχαίο θέατρο. Το σπουδαιότερο όμως είναι πως ο αγώνας θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό. Εμείς ως Δήμος Λαρισαίων θα συμμετάσχουμε ενεργά και θα στηρίξουμε τη διοργάνωση. Μάλιστα θα ενημερώσουμε τους μαθητές στα σχολεία πως υπάρχει η δυνατότητα να τρέξουν στους αγώνες των μικρότερων αποστάσεων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ