ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

O "Captain" της Novasports Running Team, Περικλής Ιακωβάκης,μας προσκαλεί στον Stoiximan.gr 13ο Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"!

O "Captain" της Novasports Running Team, Περικλής Ιακωβάκης,μας προσκαλεί στον Stoiximan.gr 13ο Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"!

Η Nova, σταθερός στρατηγικός συνεργάτης του M.E.Α.Σ Τρίτων Θεσσαλονίκης, στηρίζει τον σύλλογο για 5η συνεχή χρονιά αναλαμβάνοντας το ρόλο του “Media Partner” ενόψει του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθώνιου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Δυναμικό «παρών» στους δρόμους της Θεσσαλονίκης αναμένεται να δώσει και η ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova, #NovasportsRunningTeam, με τον “Captain” της Περικλή Ιακωβάκη. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στα 400 μ. μετ’ εμποδίων, απευθύνει το δικό του κάλεσμα σε εκείνους που αγαπούν το τρέξιμο!

Ο μεγαλύτερος πάροχος καινοτόμων συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, η Nova, στηρίζει το δρομικό κίνημα τόσο με στρατηγικές συνεργασίες με σημαντικές διοργανώσεις ανά την Ελλάδα όσο και με τη συμμετοχή της Novasports Running Team που απαρτίζεται από εργαζόμενους, συνδρομητές και φίλους της Nova. Συγκεκριμένα, ενόψει του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθώνιου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέσα απ’ τα Καταστήματα Nova του Νομού Θεσσαλονίκης. Η δημιουργία και ανάπτυξη της ομάδας εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova και συγκεκριμένα στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για τη Novasports Running Team είναι διαθέσιμες στην εξειδικευμένη σελίδα στο novasports.gr: www.novasports.gr/novasports-running-team

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Κυριακής 1 Απριλίου 2018, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ