ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Νικάς στο Μαραθώνιο της Ρόδου, τρέχεις δωρεάν στην Καλλίπολη!

Νικάς στο Μαραθώνιο της Ρόδου, τρέχεις δωρεάν στην Καλλίπολη!

Μία νέα προσφορά από τον5ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδουπου θα διεξαχθεί στις29 Απριλίου 2018και ήδη αποτελεί το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Οι νικητές στη γενική κατάταξη τουΜαραθώνιου, του Ημιμαραθωνίου, των 10 και των 5 χλμ.,συνολικά 4 άτομα, θα έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στους αντίστοιχους αγώνες που θα γίνουν στο πλαίσιο τουΜαραθωνίου της Καλλίπολης στην Τουρκία,ο οποίος θα διεξαχθεί στις 7 Οκτωβρίου 2018.

Οι νικητές θα έχουν δωρεάν διαμονή για δύο βράδια στην Καλλίπολη, καθώς και δωρεάν συμμετοχή στον αντίστοιχο αγώνα, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους νικητές του τουρκικού Μαραθωνίου το 2017, που θα ταξιδέψουν στη Ρόδο για να πάρουν μέρος στον5ο Διεθνή Μαραθώνιο.

Πρόκειται για μία επιπλέον προσφορά σε όσους ξεχωρίσουν στους αγώνες της Ρόδου, καθώς η Οργανωτική Επιτροπή έχει ήδη ανακοινώσειχρηματικά έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές του Μαραθωνίου δρόμου σε άνδρες και γυναίκες, καθώς και αναμνηστικάβραβεία για τις ομάδες που θα ξεχωρίσουν στους αγώνες των 5 και των 10 χιλιομέτρων. Βραβείο για την πιο γρήγορη και βραβείο για την πολυπληθέστερη ομάδα.Απαραίτητος όρος συμμετοχής για κάθε ομάδα, να έχει γίνει ομαδική εγγραφή και να τερματίσουν τουλάχιστον 5 μέλη της, στον ανάλογο αγώνα. ​Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες: https://rhodesmarathon.gr

Χρυσός χορηγός τουΜαραθωνίου Ρόδουείναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της κατάστηματοςAdidas Rhodesκαι ονομαστικός χορηγός του αγώνα των 5 χλμ. ο όμιλοςΗ Hotels collection.Επίσης, ηBlue Star Ferriesπου είναι επίσημος χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών καιπαρέχει50% έκπτωση στους επιβάτες και 30% στα οχήματαπου θα ταξιδέψουν με τα πλοία της για τη Ρόδο, από τον Πειραιά, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και τη Σύρο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη διαδικασία κρατήσεων , επικοινωνήστε μετην οργανωτική επιτροπή του αγώναστο τηλέφωνο 2241030145 (09.00-13:00) ή στείλτε μήνυμα στο [email protected]

Επίσης στην ανανεωμένη ιστοσελίδαrhodesmarathon.grμπορείτε να βρείτε σπουδαίες προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις για τη διαμονή στη Ρόδο, μέσω των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων με το Μαραθώνιο. Μπείτε και κλείστε από τώρα τη διαμονή η οποία μπορεί να συνδυαστεί με μεγαλύτερη παραμονή στο πανέμορφο νησί καθώς ακολουθεί η Πρωτομαγιά.

Οι εγγραφές για τοΜαραθώνιο, τονΗμιμαραθώνιο, αλλά και τους αγώνες των10 χλμ.,5 χλμ.και1.000 μέτρωνγια μαθητές Δημοτικών Σχολείων συνεχίζονται στο www.rhodesmarathon.gr .Εγγραφές γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής (09.00-13.00) και στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου στην οδό Βύρωνος 1. Ο Μαραθώνιος της Ρόδουδιοργανώνεται από τηνΠεριφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τηνΕ.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.ΣΔωδεκανήσουκαι τονΔΟΠΑΡκαθώς και με τη στήριξη τηςΈνωσης Ξενοδόχων Ρόδουενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι τηςAIMS.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:

https://rhodesmarathon.gr

Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ