ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Νέα δρομική εμπειρία ο Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας

Νέα δρομική εμπειρία ο Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας

Ένας νέος δρομικός αγώνας θα προστεθεί από την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου αφού στην Κέρκυρα θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας Ημιμαραθωνίου.

Ο πρώτος αγώνας Ημιμαραθωνίου στην Κέρκυρα, Corfu Half Marathon, θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και αναμένεται ως ένα από τα σημαντικά δρομικά γεγονότα.

Το πρόγραμμα εκτός από την απόσταση του ημιμαραθωνίου, 21,1 χλμ. περιλαμβάνει επίσης αγώνες 5 χλμ. και για μαθητές

Λυκείων – Γυμνασίων, 2,5 χλμ. και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, διαδρομές απερίγραπτης ομορφιάς που προσελκύουν δρομείς όλων των ηλικιών και αγωνιστικών επιπέδων.

Η εκκίνηση (09:00) ο τερματισμός και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες βρίσκονται στην καρδιά και σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας, στο Λιστόν.

Η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από την Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων (AIMS) και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου (IAAF), ενώ οι επιδόσεις θα αναγνωρισούν ως επίσημες.

Τον αγώνα διοργανώνουν ο Δήμος Κέρκυρας και ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Πρόσφατα η Οργανωτική Επιτροπή στην οποία προεδρεύει ο Δήμαρχος Κερκυραίων ανακήρυξε με απόφαση της τους Κερκυραίους ΟλυμπιονίκεςΣπύρο Γιαννιώτηκαι Μαρία ΓεωργάτουΠρεσβευτές της Κέρκυρας για τον 1ο αγώνα Ημιμαραθωνίου – Corfu Half Marathon.( εδώ).Για πληροφορίες και εγγραφές μπείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης (εδώ) .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ