ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Μπουντούλης και Καρακατσάνη οι νικητές στα 10χλμ. του Μαραθωνίου

Μπουντούλης και Καρακατσάνη οι νικητές στα 10χλμ. του Μαραθωνίου

Ο Χρήστος Μπουντούλης με χρόνο 31.48 και η Αναστασία Καρακατσάνη με 35.23 ήταν οι νικητές σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα στη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων.

Κάτι περισσότερο από μισή ώρα χρειάστηκαν οι δρομείς για να ολοκληρώσουν τη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων στον Μαραθώνιο της Αθήνας. Νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο Χρήστος Μπουντούλης, ο οποίος τερμάτισε σε χρόνο 31.48μ, ενώ στις γυναίκες πρώτη το νήμα έκοψε η Αναστασία Καρακατσάνη με 35.23.

Ο αθλητής του Παναγιώτη Χαραμή, με ένα δυνατό φίνις στα τελευταία μέτρα της κούρσας, σημείωσε 31.47 και άφησε δεύτερο τον Δήμο Μαγγίνα (31.48) και τρίτο τον Ιάσωνα Ιωαννίδη (31.52).

Η Αναστασία Καρακατσάνη για πέμπτη φορά στην καριέρα της κατάφερε να μπει πρώτη στο επιβλητικό Παναθηναικό Στάδιο, επικρατώντας στην κούρσα των 10χλμ. των 35.23 με την αθλήτρια του μαραθωνίου Λίλι Λούικ να ακολουθεί με 36.23 και την Ελένη Λεβεντάκη τρίτη με 36.35.

"Χάρηκα πάρα πολύ που τερμάτισα πρώτος φέτος, γιατί πέρσι ήμουν δεύτερος. Ήταν ένας εξαιρετικός αγώνας, είναι τιμή να τερματίζεις στο Καλλιμάρμαρο", δήλωσε ο Χρήστος Μπουντούλης, ενώ από την πλευρά της η Καρακατσάνη επεσήμανε: "Ήταν σχετικά δύσκολος αγώνας καθώς είχε συμμετοχή από αθλήτριες που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ήθελα να κερδίσω για 5η φορά σε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου που είναι η οικογένεια μου και κυρίως τον προπονητή και την οικογένεια μου, που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ