ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Μουσική, ρυθμός και πολλές εκπλήξεις στο "Νυχτερινό"

Μουσική, ρυθμός και πολλές εκπλήξεις στο "Νυχτερινό"

O Protergia 5ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης θα γεμίσει την καρδιά της πόλης με δεκάδες χιλιάδες κόσμου, που θα τρέξουν, θα διασκεδάσουν και θα περάσουν μία ανεπανάληπτη βραδιά με ήχο, φως και πολλά χαμόγελα, στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!

Οι κορυφαίοι ραδιοφωνικοί σταθμοί της πόλης και «ζωντανά» μουσικά σχήματα θα δώσουν ρυθμό και παλμό στο μοναδικό νυχτερινό πάρτυ δρόμου της 8ης Οκτωβρίου, ενώ τους παραπάνω από 21.500 δρομείς θα περιμένουν πολλές ακόμη εκπλήξεις, που θα φωτίσουν -κυριολεκτικά και μεταφορικά- τη νυχτερινή Θεσσαλονίκη!

Την αποστολή να «ξεσηκώσουν» δρομείς και θεατές, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη, θα έχουν τα μουσικά σχήματα που θα βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής: Το γυναικείο ηλεκτρικό τρίο εγχόρδων “Trinity” αναμένεται να μαγέψει τα πλήθη με την εμφάνισή του στο Λιμάνι, στις 18:20, εκεί όπου λίγο αργότερα (18:45) θα δοθεί η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου.

Επιπλέον, η LIDL Hellas ενεργοποιεί την Ομάδα Κρουστών Έδεσσας «Κάρανος», ενώ τη δράση τους θα προσφέρουν επίσης η Ομάδα Κρουστών «Κρούση», τα Κρουστά Δήμου Πύδνας - Κολινδρού, o Κύκλος Κρουστών Θεσσαλονίκης, τα Κρουστά Κιλκίς «άΙΝΤΟς» και τα Κρουστά του Πολιτιστικού Συλλόγου Β. Ελλάδος «Αλέξανδρος», δίνοντας παλμό στους δρομείς κατά τη διάρκεια του αγώνα τους!

Ταυτόχρονα, τα booth του Ομίλου “Metromedia” θα είναι στημένα σε τέσσερα διαφορετικά κεντρικά σημεία, από τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου, ανεβάζοντας τη διάθεση των δρομέων, μέχρι αυτοί να πλημμυρίσουν τους δρόμους της πόλης:

Στο Δημαρχιακό Μέγαρο, από όπου θα δοθεί η εκκίνηση του Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., θα υπάρχει DJ set και παρουσίαση από τους παραγωγούς του “ZOO 90.8”, του Νο.1 μουσικού σταθμού στην πόλη.

Στην αφετηρία του Ημιμαραθωνίου των 21,1 χλμ. στο Λιμάνι θα υπάρχει DJ set και παρουσίαση από τους παραγωγούς του “96.8 Velvet”.

Στην συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Τσιμισκή θα είναι στημένο το DJ set του “Republic 100.3”.

Στο σημείο τερματισμού, στον Λευκό Πύργο, θα βρίσκεται το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του “Metropolis 95.5”, όπου επίσης θα υπάρχει DJ set και παράλληλα θα εκπέμπει live radio, με ζωντανές συνδέσεις και μίνι συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές του «Νυχτερινού» και όλους τους διάσημους αθλητές και μη, οι οποίοι θα δώσουν πρόσθετη λάμψη στη διοργάνωση!

Σε όλα τα παραπάνω, θα έρθουν να προστεθούν πολλές ακόμη εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει η Οργανωτική Επιτροπή, αλλά και οι Χορηγοί της διοργάνωσης, έτσι ώστε να... κάνουν τη νύχτα μέρα και να χαρίσουν σε όλους την ομορφότερη εμπειρία απ’ όλες!

O Protergia 5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, της AIMS και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και πλήθος θεσμικών φορέων, φορέων υποστήριξης και εθελοντικών φορέων. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ