ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Μόνο δύο μέρες απέμειναν μέχρι τη λήξη των εγγραφών... Εσύ έλαβες θέση;

Μόνο δύο μέρες απέμειναν μέχρι τη λήξη των εγγραφών... Εσύ έλαβες θέση;

O ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", για άλλη μια χρονιά υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις και ρεκόρ συμμετοχών! Την Κυριακή 3 Απριλίου, όλοι οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης θα είναι γεμάτοι από χαμογελαστά πρόσωπα κάθε ηλικίας. Εσύ θα είσαι εκεί;

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν θέση στην εκκίνηση χωρίς άλλη καθυστέρηση, αφού απέμειναν μόνο δύο μέρες μέχρι τη λήξη των εγγραφών! Οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 9 Μαρτίου!

Μόνο δύο μέρες απέμειναν μέχρι τη λήξη των εγγραφών... Εσύ έλαβες θέση;

Κανείς δεν πρέπει να λείψει από τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας, που φέτος αναμένεται πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά και έχει σύνθημα "Όλοι μπορούμε, όλοι συμμετέχουμε"!

Το καινούργιο στοιχείο που θα "απογειώσει" τη φετινή διοργάνωση είναι οι βελτιώσεις στις τέσσερις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τη θέσπιση νέας διαδρομής στο Δρόμο Υγείας 5.000μ., καθώς και την τροποποίηση της εκκίνησης του Μαραθωνίου Δρόμου.

Με τις ενέργειες αυτές εξασφαλίζονται καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες και επιδόσεις, αλλά και μεγαλύτερη ευχαρίστηση για τους δρομείς κάθε επιπέδου.

Μόνο δύο μέρες απέμειναν μέχρι τη λήξη των εγγραφών... Εσύ έλαβες θέση;

Οι ατομικές εγγραφές μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

β. Με αποστολή της δήλωσης με e-mail στο [email protected] και [email protected], με fax στο 2310 200361 (ΜΕΑΣ Τρίτων) ή με fax στο 2310 725076 (Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης).

γ. Αυτοπροσώπως στα παρακάτω σημεία: Κεντρικά Γραφεία Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ.: 2310 200360), Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Τμήμα Αθλητισμού (τηλ.: 2310 725775, 2310 727775).

Περισσότερες πληροφορίες για τις βελτιωμένες διαδρομές της φετινής διοργάνωσης, για το αγωνιστικό πρόγραμμα, καθώς και για τις παράλληλες πολιτιστικές και περιβαλλοντικές εκδηλώσεις, θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

Ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, με αφετηρία την κεντρική πλατεία της Πέλλας στις 08:00 και τερματισμό στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα στο αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται ο Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. (εκκίνηση στις 08:45 από το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων), ο αφιερωμένος στο περιβάλλον Δρόμος 1.000μ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων (εκκίνηση στις 08:45 επί της Λεωφόρου Νίκης, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους), καθώς και ο Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ., ο οποίος θα ξεκινήσει στις 12:30 από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ Τρίτων Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την AIMS, με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και υποστηρίζεται από τους θεσμικούς πολιτειακούς φορείς, καθώς και τους εθελοντικούς φορείς υποστήριξης, όπως αυτοί φαίνονται στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

Να είσαι εκεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ