ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Με Μέγα Χορηγό την Stoiximan ο Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Με Μέγα Χορηγό την Stoiximan ο Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» καλωσορίζει στην οικογένειά του την Stoiximan, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, η οποία θα αποτελέσει τον Μεγάλο Χορηγό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2016.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που διεξάγονται στη χώρα μας, προσελκύοντας χιλιάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, οι οποίοι διανύουν τη διαδρομή από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην αρχαία πρωτεύουσα της Μακεδονίας, την Πέλλα, έως την παραλία της Θεσσαλονίκης.

Η Stoiximan, υλοποιώντας το πλάνο της για επένδυση στον ελληνικό αθλητισμό, συμμετέχει στον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ως Μέγας Χορηγός, ευθυγραμμιζόμενη πλήρως με το μήνυμα της διοργάνωσης για την προαγωγή της συμμετοχής στον αθλητισμό και την προβολή του υγιεινού τρόπου ζωής.

Ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing της Stoiximan, υπογράμμισε για τη συμμετοχή της εταιρείας στη διοργάνωση: «Βασική μας αποστολή είναι η στήριξη του ελληνικού αθλητισμού και διοργανώσεων που προάγουν τον μαζικό αθλητισμό και προβάλουν υψηλά κοινωνικά πρότυπα. Συμμετέχουμε φέτος σε μια κορυφαία δρομική διοργάνωση, που πραγματοποιείται σε μια πόλη, ταυτόσημη με την αθλητική παιδεία και τις επιτυχίες στον αθλητισμό».

Η Stoiximan υλοποιεί ένα πλάνο ενίσχυσης του ελληνικού αθλητισμού, στηρίζοντας χορηγικά κορυφαίες αθλητικές ομάδες (ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΕ Βέροια, ΠΑΕ Πανθρακικός, ΠΑΕ Πλατανιάς, ΑΣ Άρης), τις Εθνικές ομάδες Βόλεϊ και Πόλο, αθλητές ατομικών αγωνισμάτων, στην προσπάθεια διάκρισής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, Παραολυμπιονίκες που θα συμμετέχουν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2016 καθώς και συνεργάζεται με τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία. Αναπτύσσοντας παράλληλα σημαντική κοινωνική δράση, στηρίζει, σε συνεργασία με τις αθλητικές ομάδες, ιδρύματα και φορείς, σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ