ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

ΜαραθώνιοςΡόδου:Συμμετοχέςαπό30χώρες!

ΜαραθώνιοςΡόδου:Συμμετοχέςαπό30χώρες!

Με τη συμμετοχή αθλητών από 30 χώρες θα διεξαχθεί στις 29 Απριλίου ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου.

ΤασύνορατηςΕλλάδαςέχειπεράσειεδώκαικαιρό,ηφήμηκαιηκαταξίωσητουΔιεθνούςΜαραθωνίουτηςΡόδου,όπωςαποδεικνύετακαιαπότιςσυμμετοχέςδρομέωναπόάλλεςχώρες,πουθα ταξιδέψουνστονησίγιαναπάρουνμέροςστοναγώνα.

Παρότι απομένει ακόμα ενάμιση μήνας πριν από τη διεξαγωγή του Μαραθωνίου, που θα γίνει στις 29 Απριλίου, έχουν δηλώσει συμμετοχή ως τώρα 140 δρομείς από 30 χώρες, γεγονός που δείχνει τη δυναμική που έχει το γεγονός εκτός συνόρων.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι κάθε χρόνο αυξάνεται το ποσοστό των ξένων δρομέων που τρέχουν δίπλα στη θάλασσα και ανάμεσα στα ιστορικά μνημεία του μνημεία του νησιού και επιβεβαιώνει ότι η διοργάνωσηπετυχαίνει το σκοπό, για προσέλκυση αθλητικού τουρισμού στα Δωδεκάνησα και επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, πέραν τους μήνες του καλοκαιριού.

Οι περισσότερες συμμετοχές είναι από τη Μεγάλη Βρετανία με 31 άτομα, ακολουθεί η Γαλλία με 18, η Γερμανία με 11 και μετά οι Ηνωμένες Πολιτείες με 10!

Εκτός από τους δρομείς, μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του εξωτερικού.

Πέρα από τους δημοσιογράφους που έρχονται κάθε χρόνο, ειδικά για φέτος θα ταξιδέψει στη Ρόδο πολυμελές συνεργείο της νορβηγικής τηλεόρασης που θα γυρίσουν ένα επεισόδιο της εκπομπής τουΟλυμπιονίκη της ποδηλασίας Dag Otto Lauritzen, ο οποίος ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και προτείνει ξεχωριστές δραστηριότητες σε μοναδικές τοποθεσίες. Για να τρέξει σε μαραθώνιο επέλεξε ως κατάλληλομέρος τη Ρόδο και εκτός από τον αγώνα, θα κάνει γυρίσματα σε όλο το νησί. Επίσης τριμελές τηλεοπτικό συνεργείο θα έρθει από την Ισπανία για να κινηματογραφήσει τον μαραθώνιο και να τρέξει στοναγώνα!

Το σίγουρο είναι, ότι οι εικόνες της Ρόδου, μέσω αυτών των πρωτοβουλιών, θα κάνουν το γύρο του κόσμου!

Χρυσός χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της κατάστηματος Adidas Rhodes και ονομαστικός χορηγός του αγώνα των 5 χλμ. ο όμιλος Η Hotels collection. Επίσης, ηBlue Star Ferries που είναι επίσημος χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών και παρέχει 50% έκπτωση στους επιβάτες και 30% στα οχήματα που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της για τη Ρόδο, από τον Πειραιά, τηνΚω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και τη Σύρο.

Γιαπερισσότερεςπληροφορίεςκαιγιατηδιαδικασίακρατήσεων,επικοινωνήστεμετηνοργανωτι κήεπιτροπήτουαγώναστοτηλέφωνο2241030145 (09.00-13:00)ήστείλτεμήνυμαστο [email protected]

Επίσηςστηνανανεωμένηιστοσελίδα rhodesmarathon.gr μπορείτεναβρείτεσπουδαίεςπροσφορέςκαιμεγάλεςεκπτώσειςγιατηδιαμονήστηΡόδο,μέσωτωνσυνεργαζόμενωνξενοδοχείωνμετο Μαραθώνιο.

Οιεγγραφέςγιατο Μαραθώνιο,τον Ημιμαραθώνιο,αλλάκαιτουςαγώνεςτων 10χλμ., 5χλμ.και 1.000μέτρωνγιαμαθητέςΔημοτικώνΣχολείωνσυνεχίζονταιστο www.rhodesmarathon.gr .

Εγγραφέςγίνονταικαθημερινά,εκτόςΣαββάτουκαιΚυριακής(09.00 13.00)καισταγραφείατηςΕΑΣΣΕΓΑΣΔωδεκανήσουστηνοδόΒύρωνος1.ΟΜαραθώνιοςτηςΡόδουδιοργανώνεταιαπότην ΠεριφέρειαΝοτίουΑιγαίου,τηνΕ.Α.ΣΣ.Ε.Γ.Α.ΣΔωδεκανήσουκαιτονΔΟΠΑΡκαθώςκαιμετηστήριξητηςΈνωσηςΞενοδόχωνΡόδουενώέχεισυμπεριληφθείστοεπίσημοκαλεντάριτηςAIMS.

Γιαπερισσότερεςπληροφορίεςκαιγιασυμμετοχές:

https://rhodesmarathon.gr

Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

Τηλέφωνοεπικοινωνίας: 2241030145 (καθημερινές09.00-13.00)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ